GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Cathedral Peak Hotel

3 96kamers/units
Zuid-Afrika | Drakensbergen | Winterton Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s):
2082.78 m | Lat:S 28° 56' 18" Long: E 29° 12' 25" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Cathedral Peak Hotel is gelegen in de ongerepte Drakensbergen en wordt beschouwd als een van de beste hotels van het land. Met slechts 250 km van Durban en 400 km van Johannesburg, is het tevens ook nog eens gemakkelijk bereikbaar via de N3 snelwegverbinding. Het hotel opende voor het eerst haar deuren voor gasten in 1939. Buiten zijnde een toplocatie, biedt het hotel ook nog eens excellente service en kan je hier deelnemen aan tal van activiteiten. Er is keuze uit standaard kamer, alsook standaard kamer onder een rieten dak. Deze zijn allemaal heel ruim en comfortabel ingericht. De kamers met rieten dak kunnen nog een extra derde persoon op de kamer nemen. Elke kamer heeft een eigen badkamer, televisie, telefoon, ventilator, koffie en thee op de kamer, een minibar (die kan aangevuld worden op verzoek) en een king size bed. Enkele van de kamers zijn ook met elkaar verbonden waardoor ze ideaal geschikt zijn voor families met kinderen. De Superior kamers zijn nog charmanter ingericht en beschikken tevens over vloerverwarming. Er zijn tal van activiteiten die in het hotel kunnen worden gedaan, waaronder een ruimte voor tafeltennis, bordspelen, een snookertafel en een gym. Nog een plek waar gasten graag vertoeven is Harry's bar en/of de Albert's Cocktail Bar. Wandelaars komen in dit gebied zeer zeker aan hun trekken, met tal van wandeltrajecten die kunnen gevolgd worden. Er is de mogelijkheid om naar rotsschilderingen te gaan kijken en je kan er ook mountainbiken, pony- en paardrijden, tennissen, squash, bowling, schaken, klimmen, zwemmen in het binnen- en buitenzwembad, vliegvissen, quadbiken en voor wie dat wenst kunnen er ook helikoptervluchten georganiseerd worden. Het hotel beschikt ook over een 9-hole golfterrein. Het restaurant is zowel voor ontbijt alsook avondeten geopend en werkt in de meeste gevallen op buffet basis. Top chefs maken de heerlijkste gerechten klaar en ook aan de kinderen wordt gedacht. Op verzoek is ook een babysit beschikbaar.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Minimum 3 nachten.Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Prijzen zijn inclusief diner en ontbijt alsook mid morning en afternoon tea.
De eerste twee personen in een kamer zijn steeds aan volwassen tarief, ongeacht de leeftijd
In de standaardkamer met 2 kamers en 4 bedden: minimaal 2 volwassenen en twee kinderen of drie volwassenen.
Tarieven zijn exclusief KZN conservation fees
Speciale tarieven en minimum aantal nachten (3) in het hoogseizoen (10-13/4)

Kinderen:

- 0 tot 3 jaar: gratis bij twee volwassenen op de kamer
- Kinderen  tussen 4 en 7 jaar aan 656 rand/kind
- Kinderen tussen 8 tot 12 jaar aan 856 rand/kind
- Kindertarief van toepassing voor kinderen jonger dan 12 jaar.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Winterton (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in