GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Orange River Lodge

12kamers/units
Namibie | Karas | Noordoewer Namibische eigenaar/uitbater(s): Johan en Marchell van der Hoven
166.91 m | Lat:S 28° 42' 55" Long: E 17° 37' 6" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Niet ver van de oevers van de Oranje rivier, vind je Orange River Lodge. Deze lodge is gelegen in de grensstad Noordoewer, vlak bij een benzinestation en op ongeveer een kilometer van de Zuid-Afrikaanse/Namibische grenspost. Orange River Lodge is hiermee ideaal gelegen tussen Kaapstad en Windhoek en biedt reizigers een welkome rust. Het logement beschikt over 4 dubbele kamers, 2 tweepersoonskamers en 6 familiekamers. Alle kamers hebben een eigen badkamer, airconditioning, televisie en thee/koffie faciliteiten. Verwacht hier geen luxe maar logement met een goed bed, aan democratische prijs, en een goede keuken. Geen culinaire hoogstandjes, maar lekkere kost aan eveneens een heel correcte prijs. De bar is goed gestockeerd en straalt de Namibische vriendelijke sfeer uit.
kinderen jonger dan 10 jaar verblijven gratis

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Zwembad

In de kamers:

AirconditioningRookverbodThee en koffieTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

Berg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Noordoewer (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in