GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Diamond House

4 7kamers/units
Zuid-Afrika | Schiereiland | Campsbaai Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Helga
161.8 m | Lat:S 33° 57' 31" Long: E 18° 23' 14" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Diamond House is ideaal gelegen aan de voet van Tafelberg en kijkt uit over een van de mooiste stranden in de Kaap, Camps Baai. Ongetwijfeld een van de meest geliefde, mondaine badplaatsen, met parelwit strand, wuivende palmbomen en het onmetelijke mooie zicht op de Indische Oceaan, Lion's Head en de Twaalf Apostels bergketen, dat onderdeel uitmaakt van het Tafelberg Nationaal Park. Het gastenhuis telt zeven ruime kamers, elk met eigen badkamer. Sommige van de kamers kijken uit over de baai terwijl de andere het zicht van Tafelberg en de Twaalf Apostels hebben. Alle kamers beschikken over airconditioning, vloerverwarming, minibar, telefoon, televisie en elektronische kluisjes. Er zijn drie Seaview Suites, twee Superior Garden Suites, en twee Garden Suites. Het ganse huis is uitgerust met draadloos internet, en er is een mediacentrum waar gebruik kan worden gemaakt van enkele computers. Elke ochtend kunnen gasten genieten van een eerlijk ontbijt. Zonder meer mag gesteld worden dat Diamond House een super locatie heeft, dicht bij alle attracties van Kaapstad, denk maar aan Tafelberg, het V&A Waterfront, Cape Town stadion, het centrum van Kaapstad, Robbeneiland en Kaap de Goede Hoop. Verder ben je in geen tijd in de Kaapse wijnlanden of de Westkust. Prijs/kwaliteit zeer zeker een aanrader!
Opmerking:
- Kinderen +12 welkom

- check-in enkel tussen 12u en 18u, tenzij vooraf anders afgesproken

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopy

In de kamers:

TelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandStadGolfBerg(en) Nationaal ParkWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in