GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mabula Game Lodge

3 54kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Bela Bela Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): ExtraOrdinary
1128.19 m | Lat:S 24° 44' 30" Long: E 27° 55' 8" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Mabula Game Lodge is gelegen in een van de mooiste privéreservaten van het land. Deze lodge ligt op slechts twee uur ten noorden van Johannesburg. Het 12.000 hectare tellende reservaat kent een overvloed aan dieren en vogels, waaronder de Big Five (leeuw, luipaard, neushoorn, buffel en olifant). De lodge telt 54 kamers die individueel en zeer smaakvol zijn ingericht. Bijna alle cottages hebben zicht over de bush. De kamers beschikken over een eigen kluisje, haardroger, airconditioning, satelliet televisie, thee en koffie eilandje en badjassen in de badkamer. Er zijn tevens ook familiekamers met een tussendeur, waar er voor de kinderen driekwart bedden worden voorzien. Gasten kunnen genieten van een waaier aan activiteiten die mogelijk zijn in en rond het domein. Het zogenaamde 'Hippo viewing deck' brengt de gasten oog in oog met de lokale nijlpaarden. Niets wordt aan het toeval overgelaten om een verblijf in deze lodge memorabel te maken. Het ontbijt komt in buffetvorm en afhankelijk van het seizoen is er een a la carte menu voor het middag- en avondmaal voorzien. Indien het weer het toelaat kan er ook gedineerd worden onder een sterrenhemel bij een eeuwenoude wilde vijgenboom.

Mabula biedt verschillende activiteiten aan, waarvan sommige extra te betalen zijn:

- Ochtendsafari (vertrek om 6u30, terug om 9u/9u30)
- namiddag safari (vertrek om 15u30, terug om 18u45)
- Nacht safari – extra te betalen ter plaatse, enkel op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (vertrek 19u30 in winter/20u in zomer) – geen kinderen onder 6 jaar
- Bush walk (begeleid) – vertrek om 5u30 in zomer en 6u30 in winter (draag neutrale kledij) – geen kinderen onder 16 jaar
- Horseback safari (2u, waarvan 1.5 uur paardrijden) – vertrek in de zomermaanden om 6u/9u/16u, in de wintermaanden om 7u/10u/15u. Extra te betalen (275 rand per volwassene en 166 rand per kind onder 16 jaar)
- eco adventure trails (2 uur quadbike safari) – vertrek in de zomermaanden om 7u/10u/15u/17u, in de wintermaanden om 8u/11u/14u/15u. Extra te betalen (275 rand per volwassene en 166 rand per kind onder 16 jaar)

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Overnachting, drie maaltijden en twee game-activiteiten zijn in de prijs inbegrepen.
- Toegang tot het reservaat is niet inbegrepen en dient ter plaatse betaald te worden
- min. 3 nachten tijdens de kerstvakantie

Kinderen:
- Kinderen tot 5 jaar, max. 2 verblijven gratis bij twee volwassenen.
- Kinderen 6 tot 11 jaar, max. 2 verblijven aan kindertarief indien ze een familiekamer delen met 2 volwassenen, de kinderen slapen dan op een slaapzetel
- Kinderen jonger dan 6 jaar mogen enkel mee op safari als het management toestemming geeft. Ze mogen niet mee op safari met grote katachtigen ( leeuw, cheeta...) .
- Geen drie volwassenen in 1 kamer toegelaten
- indien 1 volwassene de kamer deelt met 1 of meer kinderen, dan betaalt de volwassene het single tarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in