GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hotel on the Promenade

4 8kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Sea Point Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Manager
16.84 m | Lat:S 33° 55' 0" Long: E 18° 23' 14" check-in: 13:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Zoals de naam het reeds doet vermoeden ligt het gastenverblijf op amper 50 meter van Sea Point promenade. Dit trendy hotel biedt een uitkomst voor jonge reizigers die willen genieten in stijl en luxe. Het verblijf telt drie Deluxe kamers op de benedenverdieping met elk's hun eigen terras. De eerste verdieping, bereikbaar met een lift, bestaat uit 5 luxe kamers met eigen balkon. Terwijl de buitengevel de allures heeft van een koloniaal hotel heeft het interieur zich onderscheiden met een moderne luxueuze afwerking. Elk van de 8 moderne kamers zijn uitgerust met: Apple Mac computer, satelliet televisie, minibar, Espresso machine, gratis draadloos internet en een volledig ingerichte badkamer. Het gastenverblijf heeft ook een bistro waar van zonsopgang tot zonsondergang de meest creatieve lichte maaltijden voor elke smaak worden geserveerd. De bistro is ook open voor het publiek. Met de ligging van Cascades on the Promenade zit het ook helemaal goed, op wandelafstand van tal van restaurants en bars, de wandelboulevard van Sea Point, alsook het Cape Town Stadion en het V&A Waterfront. Verder ben je in geen tijd bij het Kaapse Schiereiland, mondaine badplaatsen als Camps Bay, Bantry Bay en Clifton, maar ook de wijnlanden het het centrum van Kaapstad.
Opmerkingen:

Luchthaventransfertper BMW X5:

- van de luchthaven naar het hotel: 650 R
- van het hotel naar de luchthaven: 550 R

Kinderen:
- kinderen tot 3 jaar verblijven gratis. Gratis kinderkot op aanvraag
- Kinderen tussen 3 en 16 jaar betalen kindertarief


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyCreditcard faciliteitenParkeerplaatsDVD

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Heerlijk ontbijt en je kan er lekkker lunchen en dineren.

Borgions Valerie & Janssens Filip (23-11-2010)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in