GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Penny Farthing Country House

3 7kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Dundee Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s):
1517.08 m | Lat:S 28° 23' 12" Long: E 30° 22' 49" check-in: 10:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Penny Farthing Country House is een drie-sterren gastenverblijf te midden de zogenaamde Battlefields met namen zoals Rorkesdrift, Isandlwana, Talana en Bloedrivier, die terug in de geschiedenis gaan naar de tijden van de Anglo-Boer oorlog en de gevechten tussen Zoeloe krijgers, de Afrikaanse Boeren en de Britten. Dit landhuis is niet alleen een gastenverblijf maar ook een werkende boerderij met heel wat wildsoorten op het domein maar ook zowat 200 soorten vogels die hier voorkomen. Wie logeert in Penny Farthing Country House, komt niet voor de luxe maar wel voor de landelijke gastvrijheid, een (h)eerlijke keuken en de prachtige natuur en omgeving. De ruime tuin heeft alvast een groot zwembad voor de nodige verkoeling tijdens de warme zomermaanden. Zowel ontbijt, middagmaal en avondmaal wordt op het domein geserveerd.
Opmerking: Waar mogelijk kan een extra bed in de kamer worden gezet aan het standaard tarief. Een gids die mee reist in uw voertuig naar de Battlefields is aan 1375 rand voor dag voor een groep van max. 4 personen. Extra persoon aan 106 rand/pp. Inkomgelden niet inbegrepen. Dranken en snacks voor eigen rekening.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in