GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Lion Sands Private Game Reserve

5 10kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Paul Kruger Gate Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): More Hotels
414.35 m | Lat:S 25° 0' 46" Long: E 31° 25' 9" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 10:30
Reserveer
Lion Sands Private Game Reserve heeft een aantal unieke lodges op een uitgestrekt domein die ondergedompeld zijn in luxe en dit in het hart van de bush aan de oevers van de Sabie rivier. Ivory Lodge, dat meermaals in de prijzen viel, is ultra luxueus en zelf een tikkeltje decadent, maar tegelijkertijd straalt deze lodge ook eenvoud uit. Ivory Lodge kent 1-bedroom kamers, maar ook suites met 2 kamers voor max. 6 bezoekers. WiFi is gratis.
River Lodge bevindt zich in het hart van Lion Sands, en is gelegen aan de oevers van de Sabie Rivier met een privé platform. Het bezit 8 Luxury kamers, 6 superior Luxury en 4 River Suites (met "plunge" pool)
Dan is er nog de Narina Lodge, met 9 prive suites en Tinga Lodge met eenzelfde aantal suites.
Zoals Lion Sands het zelf aanhaalt is een verblijf in het kamp een ware levenservaring. Er is een waaier aan activiteiten beschikbaar in het kamp, waaronder Specialist Activities zoals hippo experience, bush walks, bush breakfasts/picnic lunches of bush dinners. De service, het onthaal, de bediening en de gamedrives met stuk voor stuk ervaren rangers is van zeer uitstekende kwaliteit!

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: De tarieven zijn inclusief alle maaltijden, thee en koffie, frisdranken, lokale bieren en sterke dranken alsook huiswijnen, 2 gamedrives per dag onder leiding van een ranger en spoorzoeker met versnaperingen tijdens de gamedrives. De tarieven zijn exclusief de park fees en eventuele inkomgelden, afhankelijk van de locatie.

Kinderen: Kinderen +10 jaar welkom. Kindertarief geldig voor kinderen 10-15 jaar: 50% van het volwassenentarief. Vanaf 16 jaar is volledig tarief, voor de verschillende verblijven gelden verschillende regels, informeer daarnaar bij de boeking.
Transfer van en naar Skukuza Airport is inclusief.
Minimumverblijf tijdens piekperiode (20/12/2023 - 03/01/2025): 3 nachten, waarbij het minimumverblijf in de Ivory Lodge Villa en Tinga Family Unit minstens 4 volwassenen is.


De Superior Luxury Room in River Lodge en de Tinga Lodge/Narina Lodge huisvest als 3e persoon een kind onder 16 jaar.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopy

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in