GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

De Zeekoe

4 16kamers/units
Zuid-Afrika | Route 62 | Oudtshoorn Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Paula Potgieter
274.75 m | Lat:S 33° 38' 17" Long: E 22° 8' 32" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
De Zeekoe (het nijlpaard) is genesteld tussen de majestueuze Swartberg en de Outeniqua bergen aan de oevers van de Olifantsrivier. Dit 2.000 hectare domein heeft drie overlappende bloemenzones en ligt op slechts 7 km van het centrum van Oudtshoorn langs de R328 (richting Mosselbaai) tegenover Safari Ostrich Farm en is een werkende boerderij. De lodge biedt 16 stijlvolle volledig uitgeruste kamers met airconditioning. Er zijn drie types van kamers en afhankelijk van je budget heb je een charmante, zeer verzorgde standard kamer of een wat meer ruimere kamer in het luxe type. Tevens zijn er 4 rustieke waterkant chalets, perfect voor een romantisch uitje. Deze liggen niet bij het hoofdgebouw zelf, maar aan een kleine waterput. Elke zelfstandige hut heeft 2 slaapkamers, douche, woonkamer, keuken (koelkast, magnetron, bestek en servies), een grote open haard en een dek van waar je eveneens dat prachtige uitzicht hebt op de Swartbergruggen. Je moet er wel rekening mee houden dat de hutten niet beschikken over een televisie of draadloos internet (wat wel het geval is voor de andere kamers). We vertellen er ook graag bij dat het tijdens de echte warme zomermaanden in deze hutten wel warm kan worden en dat de airconditioning moeite heeft om de kamers koel te krijgen. Niettemin zijn dit heel verzorgde verblijfplaatsen en ideaal voor families met kinderen. Gasten worden bij De Zeekoe dagelijks verwend met een heerlijke, traditionele keuken met een Karoo twist. Deze eco-vriendelijke boerderij is ideaal om paard te rijden, een boottochtje te maken of begeleide wandelingen, kanovaren, vissen en fietstochten te ondernemen. Hier kom je vooral ook om tot rust te komen, wat wil je, met zo een prachtige natuur om je heen. Dierenliefhebbers zullen het ook graag horen dat je hier een uniek meerkattenproject (stokstaartjes) kan bezoeken, wel mits voorafgaand een afspraak werd gemaakt.
Kinderen:
- tot 2 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen.
- van 3 tot 5 jaar aan 600 rand indien ze de kamer delen met de ouders
- van 6 tot 18 jaar aan kindertarief indien ze de kamer delen met de ouders
- vanaf 6 in een eigen kamer aan volwassen tarief

Activiteiten: Five Shy Meerkat Tours aan 825 rand per persoon

Begeleide Swartbergpas tours: (vooraf te reserveren) 
- Swartbergpas tour (halve dag): vertrekt om 8u30 met een struisvogel tour, gaat dan naar de Cango grotten waar u een standaard rondleiding krijgt (11u-12u) om dan de Swartbergpas te trotseren. Hier kan u genieten van een picknik, boven op de pas, waarna u terugkeert naar de lodge en dit via het centrum van Oudtshoorn, waar de gids enkele historische gebouwen en verenpaleizen aanduidt. Lunch en inkom cango caves (standaard tour) inbegrepen - 1812 rand pp/812 rand <12j (2022) - 1937 rand pp/868 rand <12j (2023)
- Uitgebreide Swartbergpas tour: vertrekt om 8u30 met een struisvogel tour, gaat dan naar de Cango grotten waar u een standaard rondleiding krijgt (11u-12u) om dan de Swartbergpas te trotseren. Hier kan u genieten van een picknik, boven op de pas, waarna u via prachtige kloven naar Prince Albert rijdt. Na een bezoek aan dit historische dorpje, gaat het richting Meiringspoort voor een wandeling naar de waterval. De terugrit naar de lodge gaat via De Rust. Einde van de tour omstreeks 17u. Lunch en inkom cango caves (standaard tour) inbegrepen - 2062 rand pp/937 rand <12j (2022) - 2187 rand pp/1000 rand <12j (2023)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Niet terug te vinden via Google maps maar wel via app van Go Zuid-Afrika

Jurgen Cassauw & Kathleen Van Geert (20-11-2023)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in