GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

KaapsePracht Bed en Breakfast

4 3kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Somerset West Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Ine en Henk Kranendonk
73.02 m | Lat:S 34° 4' 24" Long: E 18° 50' 38" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer

KaapsePracht is een moderne viersterren-B&B die door een Nederlands koppel wordt gerund. Het verblijf is gelegen in Somerset West in een rustige boomrijke woonbuurt aan de voet van de Helderberg op slechts 20 minuten van de internationale luchthaven van Kaapstad. Tegelijkertijd ligt het verblijf op loopafstand van een aantal uitstekende restaurants en de maandelijkse Art & Craft markt in Somerset West, en uiteindelijk ben je niet eens ver weg van het strand. KaapsePracht is centraal gelegen en in de buurt vind je topkwaliteit golf- en wijndomeinen. Andere nabijgelegen steden die je makkelijk kan bezoeken vanuit KaapsePracht zijn onder andere Stellenbosch, Franschhoek of Paarl en zelfs Hermanus, een stadje bekend om haar walvissen (vanaf juni tot en met november). 

Na een dag vol avontuur kan je lekker genieten in de prachtige tuin van deze traditionele Kaaps-Hollands uitziende woning die erg modern is ingericht. Neem een verfrissende duik in het zwembad of geniet van een goed glas wijn in de weelderige tuin van KaapsePracht. De drie luxekamers hebben allemaal een kingsize bed en een eigen badkamer met een dubbele douche en twee wastafels. De kamers bieden mogelijkheid tot self-catering, maar ontbijt kan op voorhand worden aangevraagd. Buiten in de tuin is er een gezellige zitplaats met mogelijkheid om te barbecueën en is er een volledig uitgeruste keuken om zelf alles voor de barbecue klaar te maken met de nodige borden en bestek voor elke kamer. Elke kamer heeft een eigen terras, en in de kamer is er televisie, haardroger, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en er is draadloos internet. Somerset West is een zeer goede uitvalsbasis om de regio te verkennen, waarbij we dan vooral denken aan de nabijgelegen wijnlanden, maar ook Hermanus, Strand, False Bay, het centrum van Kaapstad en zelfs Kaap de Goede Hoop zijn qua afstand allemaal bereikbaar voor een uitstap.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
Kinderen +12 welkom aan volwassenen tarief

Ontbijt aan R125 pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Hartelijke ontvangst. Leuke tuin. Mooie kamers en lekker ontbijt.

Yves Pieters en Hilde Schelstraete (06-12-2014)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in