GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Aquila Private Game Reserve

4 67kamers/units
Zuid-Afrika | Bushman land | Touws River Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s):
804.84 m | Lat:S 33° 21' 8" Long: E 19° 56' 10" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Aquila Private Game Reserve ligt op een goede twee uur rijden ten oosten van Kaapstad en is vernoemd naar de zeldzame en bedreigde zwarte arend die leeft in dit gebied. Twee troeven die het privaat wildpark heeft zijn dat het in de eerste plaats zo nabij ligt bij de moederstad en dat het ook nog eens malaria-vrij gebied is waar je de wilde dieren kan observeren. Het domein is 4.500 hectare groot en de dieren kunnen hier vrij rond bewegen in drie verschillende natuurgebieden. Kenmerkend zijn de prachtige heuvels en de typische fynbos vegetatie waarvoor de regio zo gekend is. Buiten antilopen, zoals oryx en springbok, zie je hier ook buffel, neushoorn, leeuw, zebra, olifant en tal van andere diersoorten. De gamedrives vinden plaats in vrachtwagens die werden omgebouwd en achteraan ruimte bieden aan 20 personen. Tijdens de gamedrives krijg je voldoende uitleg over de dieren en de natuur die je te zien krijgt. Je kan er ook kennis maken met bedreigde diersoorten in het opvangcentrum, speciaal gebouwd voor verwaarloosde dieren of diegene die verzorging nodig hebben.

Wie logeert in Aquila Private Game Reserve heeft de keuze uit verschillende typen accommodatie. Er zijn de familie cottages, die allemaal naast elkaar gelegen zijn en uitgeven op het grote zwembad. Deze zijn zeer charmant ingericht en voorzien van een eigen badkamer met douche en ligbad, een buitendouche, ventilator, open haard (perfect voor de Kaapse winter) en een minibar. Aan de andere kant van het zwembad liggen ook cottages die plaats bieden aan twee personen. Deze hebben een eigen terras met het zicht over de weidse natuur en het zwembad. Ook deze kamers zijn zeer ruim en netjes verzorgd. In september 2015 opende het nieuwe complex met 24 kamers die het zicht op de omgeving en het zwembad hebben. Hier werden alle kamers gelijkaardig ingedeeld en beschikken ze alle over een eigen terrasje. Wie overnacht in de lodge kan in het hoofdgebouw beschikken over gratis draadloos internet. Aquila was het eerste privaat wildpark in de regio dat investeerde in duurzame energie door het plaatsen van een groot zonnepanelen park.

Het restaurant bij Aquila is zeer ruim en biedt plaats voor zowel dagbezoekers, als voor de gasten die overnachten. Er is zowel ruimte binnen het gebouw alsook op het grote terras. Binnen zijn er twee verdiepingen voorzien met een zithoek en veel tafeltjes voor de gasten om aan te eten. Voor de wat koudere wintermaanden zijn er twee open haarden voorzien. Het restaurant beschikt over een zeer uitgebreid buffet voor zowel het ontbijt, middag-, alsook het avondmaal. Het mag gezegd worden dat de keuken zeer netjes verzorgd is en er is heel veel keuze aan gerechten waaruit de gasten kunnen kiezen en meer als voldoende.

Toegegeven, gamedrives in Aquila Private Game Reserve zijn anders als wanneer je dit zou ondernemen in het oosten of het noorden van het land. De safaritochten zijn heel leerrijk en boeiend, maar een echt 'safarigevoel' ga je hier niet hebben. Alles is nauwgezet en goed georganiseerd, maar door de grootschaligheid waarin de gamedrives plaatsvinden ontbreekt het echte Afrika gevoel. Je mag er zeker van zijn dat alles tip top is georganiseerd en dat je waar voor je geld krijgt. Wie eerder nog nooit kennis gemaakt heeft met een gamedrive, of het in contact komen met wilde dieren, zal zeker tevreden zijn. Ben je een kenner van wilde dieren en heb je al ervaring met gamedrives of safaritochten, dan raden we toch liever andere locaties aan die meer tot de verbeelding zullen spreken. Dagbezoekers hebben de keuze uit een gamedrive in de voor- of namiddag, die wel vooraf geboekt moet worden. Verder kunnen bezoekers activiteiten vooraf reserveren zoals paardrijden of quadbiken tussen de wilde dieren.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Transfers van uw hotel in Kaapstad en omstreken kan geregeld worden, mits een meerprijs. Prijs op verzoek beschikbaar. In tegenstelling tot andere privaat wildparken vinden hier de gamedrives plaats in omgebouwde vrachtwagens die uitgerust zijn met 20 zitplaatsen. Het voertuig is open en afgeschermd en er is voldoende beenruimte.

Typische dagindeling bij een overnachting in Aquila

12u00 - aankomst
12u30 - welkomst drink bij Aquila
12u30 - 14u: lunchbuffet
14u00 - toewijzing van de kamer
15u00 - 2 tot 3 uur durende gamedrive
19u00 - avondmaal in buffetstijl

07u00 - gamedrive en bezoek aan het opvangcentrum voor dieren
08u00 tot 10u30 - ontbijtbuffet
10u00 - check out uit de kamer
10u00 - 12u00 - tijd om te relaxen in de lodge of aan het zwembad (of vertrek voor self drive klanten)
12h30 - vertrek naar Kaapstad (bij geboekte transfer)

Typische dagindeling bij dagbezoek aan Aquila
09u00 - welkomstdrink bij Aquila en ontbijtbuffet
10u15 - 2 tot 3 uur durende gamedrive en bezoek aan het opvangcentrum voor dieren
13u15 - lunchbuffet
14u30 - tijd om te relaxen in de lodge of aan het zwembad (vertrek voor self drive klanten ten laatste om 15u30)

Verblijf in een premier cottage: gratis fles huiswijn. Toegang tot de Spa ( behandelingen dienen wel betaald te worden), 1 game drive mag vervangen worden door een safari te paard.

Bij verblijf van 2 nachten:Toegang tot de Spa ( behandelingen dienen wel betaald te worden), 1 game drive mag vervangen worden door een safari te paard.
Bij verblijf van 3 nachten:Toegang tot de Spa ( behandelingen dienen wel betaald te worden), 1 game drive mag vervangen worden door een safari te paard en 1 door een safari per quad.

Kinderen:
0-4 jaar: gratis indien ze de kamer delen met 2 volwassenen
4-11 jaar = kindertarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardZwembadBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en)
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Premier Superdeluxe chalet is een aanrader, zeer romantisch, locatie is prachtig maar de safari viel tegen. De safari is fake en zeker geen aanrader .

Mr/s Ryckmans/Michiels & Mr/s Coppens/Billens (Pauwels I) (13-10-2017)

onze accommodatiesin Touws River (1)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in