GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tshukudu Game Lodge

3 14kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger (centraal) | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Ala and Lolly Sussens
530.41 m | Lat:S 24° 18' 54" Long: E 30° 55' 44" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Tshukudu Game Lodge in Limpopo, nabij het Kruger Nationaal Park combineert een huiselijke sfeer met een spannende Big 5 safari ervaring, vooral door hun focus op rehabilitatie van verstoten dieren en excellente game drives die u het wild tonen in hun natuurlijke leefomgeving. Sinds 1980 is de Sussens familie erin geslaagd om een op sterven na dode veeboerderij succesvol om te toveren naar een 5.000 hectare groot safari paradijs. Het dier dat als eerste terug geintroduceerd werd in het gebied, was de Tshukudu, het Sotho woord voor neushoorn. Tshukudu Game Lodge is een 3 sterren safari lodge die 28 gasten kan accommoderen in individueel ingerichte chalets en rondavels. Deze kregen alle de namen van dieren die in Tshukudu gerehabiliteerd werden. Ze beschikken over airconditioning en hebben een eigen privaat terrasje. Het avondmaal wordt bij mooi weer geserveerd in de open boma, waar je tegelijkertijd kan genieten van een gezellig kampvuur. De grote receptieruimte doet tevens dienst als ontbijtruimte. Voor gasten die gebonden zijn aan een rolstoel, zijn er twee speciaal aangepaste cottages beschikbaar.
Opmerking: 

- Conservation Levy niet inbegrepen: 35 rand/pp, ter plekke te betalen. 
- Bij een verblijf in Tshukudu zijn alle maaltijden, ochtend gamedrive (2 uur) en namiddag gamedrive (3 uur) inbegrepen.


Typische dagindeling:

12:30 Middagmaal
15:45 (zomer) - 15:00 (winter) High Tea, cake en snacks
16:00 (zomer) - 15:30 (winter) Namiddag gamedrive
19:00 (zomer) - 18:30 (winter) Predrinks en/of verfrissen
19:30 (zomer) - 19:00 (winter) Boma avondmaal
05:45 Wekdienst
06:15 Thee met koffie en rusks
06:30 Begeleide ochtendwandeling
08:00 Ontbijt
09:00 Ochtend gamedrive (indien vooraf extra bijgeboekt)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Mooie accommodatie en leuke gamedrives. Zorgen goed voor hun dieren.

Anciaux (02-01-2018)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in