GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Moya Manzi Beach House

4 3kamers/units
Zuid-Afrika | Sunshine Coast | Jeffreys Bay Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Jaap en Mia Risseeuw
16.19 m | Lat:S 34° 5' 42" Long: E 24° 53' 49" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Moya Manzi Beach House is gelegen aan de prachtige oostkust in Paradise Beach dicht bij Jeffrey's Bay. Het door de architect ontworpen huis biedt ononderbroken panoramische vergezichten over oceaan en strand. Je ontspant in de luxueuze gerieflijkheid van dit 4 sterren etablissement.

Moya Manzi Guest House is gelegen op een duin in een rustige woonwijk direct aan het strand. Het gatenhuis heeft tal van faciliteiten, zoals een verwarmd zwembad, jacuzzi, landschappelijke tuin en zonnedek waar u kunt ontspannen en van het uitzicht kunt genieten.

Kosten noch moeite zijn gespaard als het gaat om de luxueuze suites in Moya Manzi Beach House. De drie ruime luxueuze suites zijn allen prachtig ontworpen en gemeubileerd en bieden een magnifieke 180 graden zeezicht door de kamerbrede glazen schuifdeuren welke openen naar het balkon en/of terras. Alle kamers zijn voorzien van eigen badkamers met douche of bad en verwarmde handdoekhouder. De extra lange bedden hebben 100% katoenbatist linnen. Elke suite is voorzien van koffie en thee faciliteiten.

Jeffrey's Bay is gelegen op een klein uurtje van Port Elizabeth en dus ook zeer vlot bereikbaar. Hoewel velen Jeffrey's Bay bezoeken omwille van zijn perfecte surf mogelijkheden, zijn er in de buurt ook 3 stranden waar het veilig is om te zwemmen. Voor de walvis- en dolfijnliefhebbers is dit ook een ideale plaats om deze tussen juni en oktober vanaf land waar te nemen.

Activiteiten in het Jeffrey's Bay-gebied zijn onder meer sandboarden, surfen en kitesurfen, windsurfen op het meer, duiken tussen de riffen of naar scheepswrakken (10 tot 50 m diep), wandelen in de natuurreservaten, begeleide mountainbike trips, paardrijden op het strand (slechts 5 km van Supertubes Guest House), vissen en Kayak of kanovaren .

Jeffrey's Bay heeft ook een aantal prachtige restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedBerg(en) Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Jeffreys Bay (3)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in