GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Storms River Guest Lodge

3 15kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Stormsrivier Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Nora Nel
243.59 m | Lat:S 33° 58' 15" Long: E 23° 53' 14" check-in: 14:00 tot 19:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Storms River Guest Lodge is gelegen in het rustige dorpje Storms River, in het hart van het Tsitsikamma, onderdeel van het beroemde Garden Route National Park. Tsitsikamma betekent zoveel als 'helder water'. De regio grenst in het noorden aan de Tsitsikamma bergen en in het zuiden aan de Indische Oceaan. Het dorp is omgeven door natuurlijke voorkomende inheemse bos, Fynbos en commerciele plantages van eucalyptus en dennebomen. Deze charmante lodge beschikt over 14 ruime, en-suite kamers. De bovenste verdieping heeft een grote veranda met een panoramisch zicht over de bergen en tuin en zwembad. Daarnaast is de lodge gelegen in de nabijheid van een verscheidenheid aan activiteiten zoals heel wat wandelpaden, de Tree Top Canopy Tours; Black Water Tubing, mountainbike, segways en paardrijden behoren tot de mogelijkheden. Voor de durvers is er de hoogste bungy vanop de Bloukrans Brug. De Stormsriviermonding, met haar spectaculaire kustlijn, is de plaats waar je onder andere de beroemde Otter Hiking Trail kan ondernemen, gelegen in het Tsitsikamma Nationaal Park.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kinderen vanaf 12 jaar welkom

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Satelliet TVOpen haardZwembadFaxBraaiParkeerplaatsDeken

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

BosgebiedBerg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

niet van toepassing

Dieleman (03-09-2010)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in