GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Lemoenfontein Game Lodge

4 12kamers/units
Zuid-Afrika | Karoo | Beaufort West Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s):
895.74 m | Lat:S 32° 17' 2" Long: E 22° 35' 59" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Lemoenfontein lodge is gelegen te midden de Grote Karoo en dateert van 1850. Het gebouw is onveranderd gebleven met de typische hoge plafonds, originele houten vloeren en brede veranda, vanwaar gasten een prachtig panorama krijgen over het Karoo landschap. De eigentijdse atmosfeer heerst nog in het gebouw, niettegenstaande de toevoeging van modern comfort zoals verwarming, airconditioning en moderne badkamers. Elke kamer komt uit op de brede veranda en biedt koffie- en thee faciliteiten, haardrogers en toiletartikelen. Lemoenfontein biedt een heerlijke Zuid-Afrikaanse keuken aan voor zowel ontbijt, lunch (op aanvraag) als 3 gangen diner. Er is een bar met televisiekamer met satelliet televisie, een zwembad en barbecue mogelijkheden. Ook Gamedrives in open landrovers, 4x4 routes en wandelroutes worden op het 10.000 hectare grootte privaat domein aangeboden. Het reservaat beschikt over meer dan 20 verschillende soorten wild waaronder giraf, Burchell- en bergzebra, eland, koedoe, blauwe en zwarte wildebeest alsook meer dan 200 verschillende vogelsoorten.
Maaltijden:
- engels ontbijt: R205 (volwassenen), R125 (kinderen 6-12) en R90 (kinderen<6) (2023)
- diner (3 gangen menu): R435 (volwassenen), R225 (kinderen 6-12) en R145 rand (kinderen<6) (2023)


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadBraaiBaby vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Natuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Lodge prima , als game niet veel soeps.

Leo Van Dijck & Linda Timmerman (08-12-2014)

onze accommodatiesin Beaufort West (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in