GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Onkoshi Resort

15kamers/units
Namibie | Oshikoto | Etosha East Namibische eigenaar/uitbater(s): Namibian Wildlife Resorts
1090.20 m | Lat:S 18° 39' 32" Long: E 16° 43' 30" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Onkoshi Camp werd begin september 2008 officieel geopend. Dit kamp werd op een klein schiereiland ondergebracht vlak bij de zoutpan. De accommodatie bestaat uit smaakvol ingerichte cottages met een spectaculair panoramisch uitzicht. Er werd voornamelijk gewerkt met lokale materialen in een combinatie van metaal en hout met natuurlijke stoffen wat resulteerde in een natuurlijke etnische sfeer. Onkoshi Camp mag best exclusief genoemd worden. Het uitzicht vanuit de lodge is tegelijkertijd bizar, maar ook heel uniek en de kans is groot dat je hier dieren ziet passeren, denk daarbij maar aan olifanten, neushoorn, leeuw en tal van antiloopsoorten. Het kamp probeert zo ecologisch mogelijk te werken, met onder andere gebruik te maken van zonne-energie voor het opwekken van stroom. De volledige lodge staat op palen en de kamers zijn met het hoofdgebouw verbonden via een houten dek. In totaal telt het kamp 15 chalets, waarvan 1 een bruidssuite is. De kamers beschikken over een driekwart bed en een binnen-, alsook een buitendouche. Er is een restaurant met bar, een souvenirshop en een zwembad aanwezig op het domein.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kindertarief aan 50% is geldig tussen 6 en 12 jaar (onder 6 jaar gratis bij twee volwassenen op de kamer)

Maaltijden 2023:

- Ontbijt (continental): 90 N$/pp
- Ontbijt (full English): 180 N$/pp
- Lunch: 260 N$/pp
- Dinner: 300 N$/pp

Activiteiten: (1/11/2023-31/10/2024)
- Game drive (voor- of namiddag): 735 N$/pp
- Night drive: 845 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid ParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningRookverbodThee en koffieKluisjeKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in