GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

De Leeuwenhof Estate

4 6kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Paarl Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Daan and Yvonne van Leeuwen Boomkamp
181.53 m | Lat:S 33° 43' 53" Long: E 19° 1' 9" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Leeuwenhof Estate dateert terug uit 1698 is ongeveer 12 hectare groot. Grote delen van de gebouwen werden recentelijk gerestaureerd en voorzien van antiek. Het Nederlandse koppel, Daan en Yvonne van Leeuwen Boomkamp emigreerden in 2004 met hun twee kinderen naar Zuid-Afrika. Op de boerderij zijn zowel fruitbomen als wijnranken terug te vinden. Gasten kunnen, mochten ze dat wensen, een rondleiding krijgen op het domein. Accommodatie wordt aangeboden in de vorm van ruime luxe appartementen die beschikken over een eigen keuken, een zithoek binnen en buiten op een eigen terras, jacuzzi, zwembad en barbecue.
Opmerkingen: - Van oktober tot mei geldt een minimumverblijf van 2 nachten in de Luxury Barnyard-kamer en in de Luxury-kamer.
- Van oktober tot mei geldt een minimumverblijf van 2 nachten in het Luxury appartement en in de Luxe Garden cottage.
- De standaardkamer kan voor 1 nacht worden geboekt, behalve tussen 24 december en 1 januari.

Kinderen: - Eén kind jonger dan 2 jaar, een babybedje wordt gratis verstrekt bij boeking in het Luxury apartment in the Manor of de Luxury garden suite.
- Eén kind jonger dan 2 jaar, een babybedje wordt aan R250 per kind per nacht in rekening gebracht indien geboekt in de Luxury Stable-kamer of de Luxury Barnyard-kamer.
- Eén kind van 2 tot 12 jaar oud betaalt R313/pp/pn per nacht bij gebruik van bestaande bedden in het Luxury apartment in het manor house of de Luxury garden suite.
- In de Luxury Stable-kamer of de Luxury Barnyard-kamer kunnen geen extra bedden worden geplaatst.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersSatelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaatsKeukenDVD

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadGolfBerg(en) TownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in