GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Little Makalolo Camp Classic

6kamers/units
Zimbabwe | Hwange | Hwange Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): Wilderness Safaris
1022.50 m | Lat:S 19° 1' 51" Long: E 27° 6' 16" check-in: 12:00:00 / check-out: 11:00:00
Reserveer
Makalolo Plains is gelegen in een afgelegen en particuliere concessie in de grote Hwange National Park en een van de weinige kampen gebouwd in het Park. Hwange is legendarisch om zijn grote hoeveelheid aan wilde dieren, met name de enorme kuddes olifanten en buffels, en in de zomer grote kuddes antilopen die migreren op de vlakte en op de voet gevolgd door grote roofdieren. Het kamp telt zes kamers, elk met een eigen badkamer, met zowel indoor als outdoor douches. Zonne-energie wordt gebruikt voor de electriciteitsvoorzieningen. De leefruimtes omvatten onderandere een eetkamer, salon, zwembad en een open haard waar later op de avond de "kampvuur verhalen" kunnen worden verteld. Alle kamers hebben uitzicht op een pan waar de dieren vaak komen drinken.

De activiteiten in Little Makalolo Camp omvatten 4x4 safari-tochten onder begeleiding van een ervaren ranger en spoorzoeker, alsook natuurwandelingen in de Makalolo concessie.

Opmerking: Fully Inclusive (FI), wat betekend, inclusief accommodatie, alle maaltijden, twee dagelijkse game activiteiten, parktoeslag, alle lokale dranken en waserette.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadParkeerplaats

In de kamers:

WasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildNationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen