GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Victoria Falls Safari Lodge

72kamers/units
Zimbabwe | Hwange | Victoria Watervallen Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): Africa Albida Tourism
950.92 m | Lat:S 17° 55' 7" Long: E 25° 49' 12" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Victoria Falls Safari Lodge wordt aanschouwd als een van 's werelds beste plekken om te verblijven. Met 72 kamers onder rieten dak is deze lodge een pareltje in 'the bush'. Alle kamers hebben vistas met wilde dieren en een schitterende natuur. Victoria Falls Safari Lodge is ideaal gelegen om de meest kritische reiziger te doen genieten.

Het Zimbabwaanse vriendelijk personeel is kenmerkend voor deze lodge en zorgen voor een uitstekende service en een uitmuntende keuken in het Makuwa-kuwa Restaurant, de Buffalo Bar en aan het zwembad en terras. Gasten worden ook aangemoedigd om naar The Boma te gaan voor een onvergetelijke ervaring van de Afrikaanse keuken, gecombineerd met de Ndebele dynamische drums en dans.

De Victoria Falls Safari Lodge is gelegen op een hoger plateau, dat een natuurlijke grens vormt met het Zambezi Nationaal park. Hierdoor geniet deze lodge van een uitgebreid zicht over de bush en vanaf het hoofdgebouw, het zwembad, het restaurant alsook de waterhole rooms en suites is er het prachtige zicht op de waterput die 's avonds verlicht wordt en waar regelmatig dieren komen drinken. De lodge beschikt over 3 types van kamers. De standaard kamers hebben balkon met zicht over het Zambezi nationaal park terwijl de waterhole rooms en suites tevens uitkijken op de waterput en kunnen genieten van een prachtige zonsondergang. Alle kamers hebben een digitale safe, telefoon, internationale stekkers, airconditioning, haardroger, ventilator, muskietnetten, toiletartikelen, thee en koffie alsook een minibar die op verzoek kan geopend worden. In het hoofdgebouw en de kamers is er toegang tot gratis wifi. er is tevens een TV kamer met internationale kanalen en een internet lounge met 2 computer stations

Net naast Victoria Falls Safari Lodge, ligt de Safari Club, dat als apart hotel functioneert. Deze is tevens gelegen op het plateau met uitzicht over het Zambezi Nationaal park met prachtige zonsondergangen. Victoria Falls safari Club biedt luxe accommodatie met butler service. Inbegrepen bij een overnachting is een dagelijks aangevulde minibar met bier wijn, frisdrank en water alsook een Nespresso machine. Tea time met lekkernijen (15u30-16u30) alsook sundowner cocktails en hapjes (17u30-18u30) zijn tevens inbegrepen. Clubgasten hebben gratis toegang tot educatieve presentaties die minimaal drie keer per week plaatsvinden (vanaf 9u30 voor 30 minuten). Voor de totale ontspanning is dagelijks tevens een hoofd- en schouder- of voetmassage inbegrepen (15u30-16u30 bij beschikbaarheid van spa personeel).
De Club lounge heeft een privaat terras dat uitzicht biedt op de paden die de wilde dieren gebruiken om van en naar de waterput te lopen. Hier heeft ook de check-in plaats en wordt het ontbijt geserveerd. Lichte maaltijden kunnen tussen 11u en 21u30 genuttigd worden in het Club House.
Clubgasten hebben toegang tot alle faciliteiten van de Safari lodge resort, maar niemand van het resort heeft toegang tot de Club, buiten de eigen gasten. Deze is dus heel privaat, met slechts 16 kamers en 4 suites. Alle kamers hebben een digitale safe, telefoon, internationale stekkers, airconditioning, haardroger, ventilator, muskietnetten,toiletartikelen, thee en koffie alsook een Nespresso machine. Alle kamers hebben een balkon aan de zijde van de zonsondergang, met zicht over het Zambezi nationaal park. De suites hebben ook een apart salonnetje.

Ook naast Victoria Falls Safari Lodge, liggen de Safari Suites, welke totaal onafhankelijk van het hotel functioneren. Er is een golfcart ter beschikking voor de transfer tussen de suites en de lodge. Er zijn twee suites met 3 slaapkamers en 4 suites met 2 slaapkamers. Elke kamer heeft haar eigen badkamer. Deze safari suites zijn ideaal voor families of koppels welke samen reizen en wat meer gesteld zijn op hun prive. Elke suite heeft 2 verdiepingen en een groot salon en terras met uitzicht op een kleine waterput, de natuurlijke tuin en het bushveld waar regelmatig dieren worden gezien. Alle safari suites zijn gericht naar de zonsondergang. Het ontbijt kan genoten worden in het MaKuwa-Kuwa restaurant van de Victoria Falls Safari Lodge of je kan een ontbijtmand laten leveren in je suite, indien je dit vooraf aanvraagt. Elke suite heeft een salon met complimentaire mini bar met bier, wijn, frisdrank en mineraalwater. Deze wordt elke dag bijgevuld. er is tevens een Nespresso machine en popcorn maker.

De Lokuthula Lodges zijn tevens gelegen op het domein van de Victoria Falls Safari Lodge en bestaan uit 31 rustieke time-share units. Sommige hiervan kunnen tevens op basis van kamer en ontbijt geboekt worden. Er zijn lodges met 2 slaapkamers en 1 badkamer of 3 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan eentje en-suite. De lodges hebben 2 verdiepingen en bieden een mooi uitzicht over de bush. Een nabijgelegen waterput trekt regelmatig een grote varieteit van wilde dieren aan zoals wrattezwijn, bokken en vooral ook veel vogels. Het ontbijt voor de gasten wordt geserveerd in het MaKuwa-Kuwa restaurant in de Victoria Falls Safari Lodge en dit tussen 7u en 10u. Er is een poolsite bar welke lichte maaltijden en snacks serveert bij The Boma (9u30-16u30) en ook hier is een zwembad met kinder plonsbadje, speeltuin en volleybal veld. Er is een residents lounge met sateliet TV boven de Boma bar. Complimentaire wifi is beschikbaar bij de receptie van Lokuthula of in de Victoria falls Safari Lodge

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Bezoek aan nationale parken is niet inbegrepen en dient ter plekke contant betaald te worden.

Maaltijden:
- ontbijt (The Boma Cafe): 20 US$/pp
- ontbijt (MaKuwa-Kuwa): 28 US$/pp
- lunch (MaKuwa-Kuwa Table d'hote): 31 US$/pp
- diner (MaKuwa-Kuwa Table d'hote): 46 US$/pp
- diner (The Boma - Dinner & Drum show): 53 US$/pp

24/25/26 december alsook 31 december zal 10 US$/pp meer gerekend worden voor lunch alsook diner voor NIET gasten van het hotel

Het hotel biedt een gratis shuttle dienst aan naar het centrum van Vic Falls en naar de watervallen. U kan bij het hotel nahoren op welke tijdstippen deze gaat.

Kinderen:
- Safari Lodge: kinderen tussen 3 en 11 jaar betalen 50% indien ze de kamer van de ouders delen of in een kamer verblijven met tussendeur. Een extra bed kan bijgezet worden in 2 standaard kamers, 3 waterhole facing rooms en alle waterhole facing suites).
- Safari Club: geen kinderen onder 10 jaar toegestaan, kinderen 10 en 11 jaar aan 50% van het volwassen tarief (er zijn 2 club rooms en 2 club suites met tussendeur voor kinderen)
- Safari Suites: Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. In zowel de twee als 3 slaapkamer suites bevindt zich een slaapzetel in de living voor max. 1 kind, aanbevolen onder 12 jaar)
- Lokuthula lodges: Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. In zowel de twee als 3 slaapkamer lodges bevindt zich een slaapzetel in de living voor max. 2 kinderen, aanbevolen onder 12 jaar)
- Kinderen vanaf 12 jaar aan volwassen tarief
Er zijn verschillende "packages" te boeken: voordelige aanbiedingen met meer nachten of combinaties met andere verblijven van de hotelgroep. Vraag naar de details.


Activiteiten 2024: inclusief transfer vanaf het hotel in Vic Falls (behalve bij de Bridge activiteiten)
HELIKOPTERVLUCHTEN max. 120 kg - 15 USD government fee en 10/15 USD fuel tax ter plaatse te betalen
- Helikoptervlucht - Flight of Angels (12-13 minuten): 150 USD pp
- Helickptervlucht - Scenic gorge flight (22 minuten): 235 USD pp
- Helikoptervlucht - Zambezi Spectacular (23 minuten): 284 USD pp
RIVERCRUISES (incl. drinks and snacks) - 10 USD park fees ter plaatse te betalen
- Early morning birdwatching cruise: 63 USD pp
- Lunch cruise: 79 USD pp
- Dinner cruise: 93 USD pp
- Riversong luxury sunset cruise: 83 USD pp (kinderen 3-11 jaar @ 50%)
- Standard sunset cruise incl. park fees: 58 USD pp (kinderen 3-11 jaar @ 50%)
SAFARI ADVENTURES incl. drinks and snacks - park fees zijn reeds inbegrepen
- Night game drive Zambezi NP : 156 USD pp (kinderen 4-11 jaar @ 50%)
- Morning/afternoon game drive Zambezi NP: 89 USD pp (kinderen 4-11 jaar @ 50%)
- Morning/afternoon safari nature walk: 119 USD pp (min. 14 jaar)
- Chobe day trip (excl. 190 pula Chobe park fee): 185 USD pp (kinderen 4-11 jaar @ 75%)
TOURS
- Historical Bridge tour: 72 USD pp (min. 10 jaar)
- Guided tour of Vic Falls: 25 USD pp - inkom ter plaatse te betalen - 30 USD pp (kinderen 3-11 jaar @ 50%)
- Tour of Zambian Falls (ex Zimbabwe, excl. 20 USD entrance + toll fee + visa fee): 63 USD pp
BRIDGE ACTIVITIES
- Bungee jumping (solo jump, 111m): 170 USD pp (min. 14 jaar en 40 kg)
- Bridge slide/zipline: 50 USD pp
- Tandem Bridge slide/zipline: 72 USD pp (min. 8 jaar en 20 kg tandem met volwassene)
- Bridge swing: 176 USD pp (min. 14 jaar en 40 kg)
- Tandem Bridge swing: 276 USD pp
- Big air combo (bungee, bridge swing & bridge slide): 241 USD pp
RAFTING - 10 USD park fees ter plaatse te betalen
- One day rafting incl. a drink/lunch: 133 USD pp (min. 15 jaar)
- Adventure jet boat incl. a drink: 115 USD pp (min. 12 jaar)

Transfers: (min. 2 personen)
- tussen Vic Falls Airport en Vic Falls town: 20 USD pp
- tussen Vic Falls town/airport en Kasane town/airport: 69 USD pp
- tussen Vic Falls town en Livingstone town/airport: 31 USD pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadWildGolfNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

lekker eten , lodge met zicht op waterput was fantastisch, prijzen zijn hier wel meer toeristisch gericht ook buiten de lodge!

Inge Vercruyssen & Luc De Cauwer (16-11-2023)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen