GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Azambezi River Lodge

83kamers/units
Zimbabwe | Hwange | Victoria Watervallen Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): Rainbow Towers
991.09 m | Lat:S 17° 54' 2" Long: E 25° 49' 21" check-in: 14:00:00 / check-out: 10:00:00
Reserveer
A'Zambezi River Lodge is het enige hotel dat aan de oevers van de machtige Zambezi gelegen is. A'Zambezi vloeit helemaal in harmonie over in de groene natuurlijke omgeving. De wereldberoemde Victoria Watervallen liggen op slechts 5 kilometer afstand en zijn makkelijk tevoet bereikbaar. Het ganse hotel heeft recentelijk een volledige gedaanteverwisseling ondergaan en is prachtiger dan ooit te voren. Alle kamers zijn ruim, fris getint en afgewerkt met modern comfort maar zonder de Afrikaanse traditie en stijl te niet te doen. Het Amulonga restaurant is gekend voor haar schitterend keuken met onder andere traditionele Afrikaanse keuken. Gasten worden 's avonds vermaakt met zang en dans. Voor wie naar Victoria Falls dorp wenst te gaan is er een gratis shuttle dienst beschikbaar.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadWildGolfNationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen