GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tsitsikhaya

4 9kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Stormsrivier Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Marion E Auld
243.67 m | Lat:S 33° 58' 14" Long: E 23° 53' 10" check-in: 14:00 tot 19:00 / check-out: 10:00
Reserveer
The Armagh is mooi gelegen, helemaal niet ver van Tsitsikamma Nationaal Park, dat onderdeel uitmaakt van het veel grotere Garden Route Nationaal Park en in een zeer rustige bosomgeving. Het gastenhuis werd in 1994 geopend en wordt door de eigenaars zelf gerund. Het huis staat op een domein van 2 hectare, omringd door bos. Het beschikt tevens over een eigen Spa en een zeer gewaardeerd restaurant, Rafters. De kamers zijn zeer ruim en heel verzorgd aangekleed en beschikken over alle nutsvoorzieningen, zoals airconditioning, minibar, koffie en thee, gratis draadloos internet, satelliettelevisie, kluisje en sommige hebben zelfs een eigen open haard voor de wat koudere winterdagen (Europese zomer). Alle badkamers werden recentelijk opgefrist en ogen nu mooi en verzorgd. Er is de keuze uit cottages of gewone gastenkamers in het hoofdhuis. In het lokale restaurant kunnen gasten genieten van een fijne, traditionele Afrikaanse keuken aan zeer voordelige prijzen. Verder is er in het hoofdgebouw gratis draadloos internet verkrijgbaar. Het leuke aan The Armagh is dat het vlakbij Treetop Canopy Tours, Black Water Tubing, Segway en mountainbike routes gelegen is.

TARIEVEN VOOR DE MAAND mei 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Tarieven voor kinderen worden bepaald volgens de leeftijd en zijn op verzoek beschikbaar.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in