GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Sanbona Wildlife Reserve

5 20kamers/units
Zuid-Afrika | Route 62 | Montagu Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Sanbona
757.79 m | Lat:S 33° 51' 50" Long: E 20° 27' 51" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Aan de voet van de Warmwaterberg, in het hart van de Kleine Karoo, tussen Montagu en Barrydale op de beroemde Route 62, ligt dit 54.000 hectare goot privaat wilddomein. De naam Sanbona, is een combinatie van San, de Bosjesmannen die dit gebied 100 jaar geleden bewoonden en 'bona', de visie van deze mensen. Door zijn enorme uitgestrekte valleien, 650 plantensoorten, 160 vogelsoorten, rotswanden, rotsschilderingen en de verscheidenheid van dieren in het wild is dit een bestemming om niet te missen. De historische vrijlating van cheeta's en leeuwen betekent dat voor het eerst in meer dan 200 jaar deze dieren terug kunnen gezien worden in de Kleine Karoo, wat Sanbona het eerste privaat wildreservaat in de West Kaap maakt die dit kan aanbieden. Khanni Lodge en Tilney Manor hebben zes luxe ingerichte kamers. De exclusiviteit zorgt ervoor dat gasten een persoonlijke service genieten, alsook een keuken van wereldklasse in een sfeer van privacy en rust. Comfortabele salons met open haard voor tijdens de winteravonden, prive veranda, romantische baden en zorgvuldig beschutte buitendouches zijn slechts enkele van de genoegens die gasten kunnen genieten. Alle kamers bieden airconditioning, satelliet televisie, mini bar en koffie- en theefaciliteiten. Het decor van Sanbona is geinspireerd op de natuurlijke kleuren van de omringende stenen en vegetatie, met subtiele accenten van San cultuur. Sinds 2011 heeft Sanbona op haar domein ook het Dwyka Tented Lodge. Negen super deluxe tenten met minibar, vloerverwarming en airconditioning alsook een eigen zonnedek, prive zwembad, buiten- en binnendouche en ruime luxueuze badkamer. Een verblijf op Sanbona is inclusief alle maaltijden, lokale dranken en activiteiten waaronder ochtend of namiddag gamedrives, natuurwandelingen op zoek naar rotsschilderingen onder leiding van een gids, vogelobservatie en sterren kijken. Voor totale relaxatie kan je terecht in de Spa.
Opmerking: Wandelsafari's zijn enkel van toepassing voor personen ouder dan 16 jaar. kinderen tussen 4 en 11 zijn welkom in de Gondwana Family Lodge. Kinderen kunnen deelnemen aan het 'Kids on Safari' programma. Prijs van de overnachting is inclusief drie maaltijden, koffie en thee, water, drankjes op de gamedrive en twee gameactiviteiten.

Een minimum 2 nachten verbijf tijdens de festival periode

Kinderen

- 0-3 jaar: verblijven gratis bij twee volwassenen, maar kunnen niet deelnemen aan de gamedrives of wandelingen
- 4-11: verblijven aan 50% als ze de kamer met minstens 1 volwassene delen, met maximum 1 kind per kamer
- Kinderoppas is mogelijk, prijs op aanvraag beschikbaar.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in