GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Plettenberg

5 38kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Plettenberg Bay Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Relais Chateau
29.91 m | Lat:S 34° 3' 13" Long: E 23° 22' 39" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
The Plettenberg is een vijf sterren Relais & Chateau op een rots in het midden van de baai met adembenemende uitzicht over de Atlantische Oceaan en de bergen. Het is een van Afrika's meest geliefde verblijfplaatsen aan de kust. Het hotel telt 38 luxe kamers met airconditioning en voorzien van alle nodige moderne comfort. Tevens beschikt het over twee zwembaden, waarvan er één wordt verwarmd, en beide stromen ze visueel in de oceaan. Sommige van de kamers laten het toe om dolfijnen en walvissen vanuit je kamer of van op je terras te kunnen waarnemen. Er zijn talrijke excursies en activiteiten in de nabijheid van het hotel. Andere hotelfaciliteiten omvatten onder andere een wijnkelder met een selectie van de beste lokale wijnen en een uitstekend restaurant. Alle kamers werden volledig vernieuwd en gedecoreerd. De focus zal in de toekomst meer komen te liggen op een persoonlijke service, een uitstekende keuken en veel aandacht voor families met kinderen. The Plettenberg is een begrip in de regio en daar zal vooral de locatie, uitstekende service en een schitterende keuken ongetwijfeld mee voor tussen zitten.
Opmerking: Kinderen tot drie jaar verblijven gratis bij de ouders op de kamer (alle kamertypes, babybedje kan voorzien worden). Een kind tot 16 kan bij de ouders op de kamer in de Luxury Suites of Premier Suite aan 50% van het volwassen tarief. BAR (best available rates) kunnen van toepassing zijn. Controleer best vooraf het juiste tarief.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in