GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Marine

5 43kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Hermanus Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): LizMcGrath
20.27 m | Lat:S 34° 25' 3" Long: E 19° 14' 42" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
The Marine heeft een van de meest spectaculaire uitzichten op de oceaan in het zuidelijk halfrond. Deze Relais & Chateau telt 43 individueel verfraaide slaapkamers en heeft een eigen verwarmd zwembad, dat beschermd is tegen de wind. Wat dit hotel vooral doet uitblinken is ongetwijfeld haar uitstekende keuken en haar toplocatie. Het Paviljoen restaurant is ontspannen en informeel. De inrichting is zeer verfijnd. De keuken is een mengeling van het Middellands zeegebied en de Oosterse keuken. Het Paviljoen restaurant beschikt over een van Zuid-Afrika's meest gegeerde wijnkaarten. De glazen wijnkelder is alvast een must.
The Seafood restaurant in The Marine is dan weer een uitstekende plek om te genieten van verse visgerechten met een adembenemend zicht over de baai. Hermanus is gekend als de beste uitvalsbasis om walvissen te observeren. Deze badplaats heeft hiervoor een promenade en verscheidene uitkijkpunten die op wandelafstand van het hotel liggen. Vanuit het hotel kan je makkelijk het dorp en de boulevard van Hermanus te voet verkennen.
Opmerking: BAR (best available rates) kunnen van toepassing zijn. Controleer best vooraf het juiste tarief.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadGolfBerg(en) Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in