GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ponciana Guesthouse

4 6kamers/units
Zuid-Afrika | Oostelijk laagveld | Hartbeespoort Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Ronnie en Yolande
1205.4 m | Lat:S 25° 44' 50" Long: E 27° 53' 43" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Ponciana is gelegen aan de gekende Hartbeespoort Dam, een paradijs voor watersport liefhebbers. Kenmerkend voor dit gastenhuis is de vriendelijke en individuele service die Vlamingen Ronnie en Yolande hun klanten aanbieden. Buiten een heerlijk verzorgd ontbijt kunnen op verzoek lunch-pakketten gemaakt worden voor dagtrips. Ook voor het avondeten kan je bij Ponciana terecht. Er worden soms ook thema-avonden ingericht, bijvoorbeeld Italiaanse avond met typische gerechten uit de Pizza-oven, of een typische Zuid Afrikaanse braai in de tuin. Het gastenhuis beschikt ook over een bar met biljart, darts en tafeltennis, een grote fitnesszaal en jacuzzi. Je kan tevens gebruik maken van de infrarood sauna, het grote zwembad. Gratis draadloos internet op de kamers. Ponciana ontving in het verleden reeds de Tripadvisor Award of Exellence, de Zoover 2012 Award en de European Arch Quality Award. Verder was Ponciana een van de deelnemers van het programma 'Met vier in bed'.

TARIEVEN VOOR DE MAAND september 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Minimum 2 nachten.Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kinderen +12 welkom. Tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag) minimum 2 nachten

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyBraaiParkeerplaatsBiljarttafel

In de kamers:

AirconditioningWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Natuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Hartbeespoort (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in