GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

An African Villa

4 11kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Louis en Jimmy
68.62 m | Lat:S 33° 55' 40" Long: E 18° 24' 24" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Gesloten aan het begin van Covid in 2020


Louis liet de binnenlandse ontwerpwereld voor wat het was en converteerde dit prachtige klassiek Victoriaanse huis in wat het vandaag is, An African Villa. Er is heel veel oog voor detail, van gelakte struisvogeleieren tot de hangende Zoeloe speren en Afrikaanse huwelijkshoeden.
De badkamers zijn compact maar voorzien van alle nutsvoorzieningen. De slaapkamers zijn ruim en zeer comfortabel. De Platinum Class kamers hebben of een klein terras, of een balkon dat uitkijkt op de omgeving of de binnentuin, telkens met een eigen badkamer met douche en ligbad. De Silver Class omvatten kamers aan de binnentuin met douche of douche in het bad. King size en twee enkele bedden zijn mogelijk.
Alle kamers beschikken over airconditioning, satelliet televisie, gratis draadloos internet, haardroger, thee- en koffie-station, elektronische kluis, katoenen linnen en een wekdienst indien nodig.
Verder kan er op verzoek ook een ontbijtpakket klaargemaakt worden voor vroege vogels. An African Villa beschikt over een zogenaamde "Honesty' bar, dagelijks vers gebak en gratis port of sherry voor het slapen gaan. Er staan tevens twee computers ter beschikking mocht er iemand op het internet willen. Tenslotte heeft het gastenhuis ook een eigen souvenirshop met populaire Afrikaanse cadeautjes.
An African Villa is ideaal gelegen, vlak bij Tafelberg, de binnenstad en het V&A Waterfront winkelwandelcenter. Zelf er op uit trekken richting het Kaapse Schiereiland, Kaap de Goede Hoop, de wijnlanden en/of Robbeneiland, je bent hier aan het goede adres!
Opmerking: Tijdens Argus (Maart) en Paasweekend minimum 4 nachten (+20% indien minder aantal nachten)
Tussen 20/12 en 5/01 minimum 6 nachten. Mocht je korter dan die tijd willen verblijven, dan geldt een toeslag van 20%, tenzij anders overeen gekomen met het management. Platinum Class kamers +2 nachten.
Kinderen +12 welkom. Enkel in de Platinum kamers kan een extra bed geplaatst worden aan R563/nacht.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersSatelliet TVOpen haardZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

prima tips voor bezoek stad

Saveniers party (16-11-2016)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in