GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Cleopatra Mountain Farm House

5 11kamers/units
Zuid-Afrika | Drakensbergen | Giants Castle Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Richard en Mouse Poynton
1873.65 m | Lat:S 29° 15' 51" Long: E 29° 31' 8" check-in: 14:00 / check-out: 10:30
Reserveer
In meer dan een decennium heeft Cleopatra Mountain Farmhouse wereldwijde faam verdiend als een romantisch gastronomisch uitje. Gelegen in het hart van een stukje Werelderfgoed, meer bepaald het prachtige Ukhahlamba Drakensberg Park is deze 5-sterren lodge een begrip en geheel gewijd aan een overheerlijke keuken en rustieke luxe. Met slechts 11 kamers is het een toevluchtsoord voor mensen die willen ontsnappen aan de dagelijkse haast en werkdrukte, om eens te genieten van bergwandelingen, heerlijke 7-gangen diners en tijd voor ontspanning en verwennerij. Laat Cleopatra Mountain Farmhouse nu net die plek zijn waar dat allemaal kan. Uw gastheer en vrouw zijn Richard en Mouse Poynton , reeds jaren verbonden aan het succes van deze unieke lodge. Alle 11 kamers zijn geheel in Farmhouse stijl opgetrokken, met dat rustieke, authentieke karakter en innige kleuren, maar tegelijkertijd ook met moderne elementen verweven. Net als de lodge en de kamers, is de tuin een juweeltje. Tijdens de zomermaanden staat deze vol met bloemen en vooral een bonte varieteit aan rozen. Cleopatra Mountain Farmhouse is prachtig gelegen in de Kambergvallei, niet ver van Giant's Castle, de plek bij uitstek om bergsporten te beoefenen, eeuwenoude rotsschilderingen te bewonderen (nota bene de grootste concentratie aan San rotsschilderingen in het land), paardrijden, hengelen en nog tal van andere activiteiten die kunnen worden ondernomen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND mei 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kerst en nieuwjaar op aanvraag
Kinderen +12 welkom. Als het kind mee de kamer deelt met een volwassenen kan dit aan 50%. Er zijn geen kamers van drie (triple) maar als dit gewenst is, dan kan er een extra bed worden bijgezet aan 50% van het tarief.
Het verblijf is niet rolstoelvriendelijk.
Maximumverblijf 5 nachten.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijParkeerplaatsDeken

In de kamers:

Open haardVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Giants Castle (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in