GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Quarry Lake Inn

4 16kamers/units
Zuid-Afrika | Wild Coast | East London Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Sue en Martin Goldswain
63.46 m | Lat:S 32° 59' 43" Long: E 27° 54' 25" check-in: 14:30 tot / check-out: 10:30
Reserveer
Quarry Lake Inn is naar onze mening een van de mooiste verblijven in East London en vooral ook ideaal gelegen. Het gastenverblijf heeft 16 ruime, elegant ingerichte kamers, telkens met een balkon of doorgang naar de tuin met vijver. De lodge is centraal gelegen in de bekende buitenwijk Selborne, op een zeer rustgevende locatie en bij een klein meer. Het ontbijt, dat met de meeste zorg wordt voorbereid en tevens ook zeer uitgebreid is, kan worden genoten op het terras of in de eetruimte. Als het weer het toelaat, kan je hier ook 's avonds buiten nog even genieten van een drankje voor het uit eten gaan. In de buurt van Quarry Lake Inn bevinden zich een aantal goede restaurants. Het hotel beschikt over een 'honesty' bar, een sauna en een fitnessruimte, evenals een volledig rolstoeltoegankelijk conferentieoord. Het hotel ligt ook vlakbij East London Golf Course, een van Zuid Afrika's top tien golfterreinen, evenals Nahoon Beach, een groot winkelcentrum en tal van andere attracties. Tevens is er een wasserijdienst en een beveiligde parkeerplaats. Alle ruime slaapkamers hebben hun eigen ingang, King-size of twee enkele bedden, ruime badkamers met afzonderlijke douche, thee- en koffie-eilandje, een microgolf ofwel magnetron, een koelkast, gratis draadloos internet, televisie met satellietverbinding en airconditioning.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: kinderen onder 2 jaar verblijven gratis bij de ouders. Kinderen tussen 3 en 15 jaar aan R438 per nacht, inclusief ontbijt (t/m 2023)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin East London (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in