GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Bayside Guesthouse

4 3kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Port Elizabeth Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Stephanie en Janine
17.76 m | Lat:S 33° 59' 34" Long: E 25° 40' 13" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Bayside Guesthouse is een charmant gastenverblijf dat op amper 400 meter van het populaire Polack strand verwijderd ligt en niet eens gek ver weg van het Board Walk Shopping Center en Casino waar je tal van restaurants en gezellige bars kan terugvinden. Ook het centrum van Port Elizabeth ligt in de nabijheid van het gastenhuis, en in geen tijd ben je bij de luchthaven en/of de N2 snelweg die je makkelijk richting de Tuinroute neemt of naar het beroemde Addo Elephant Nationaal Park. Alle kamers werden zeer charmant en comfortabel ingericht en beschikken over een eigen ingang, airconditioning, televisie, koffie en thee-eilandje, minibar en een kluisje zijn op elke kamer terug te vinden, alsook gratis draadloos internet. De familiekamers zijn ideaal geschikt voor ouders met kinderen. Deze hebben de optie om drie en vier personen onder te brengen in een grote ruimte, met twee enkele bedden en een slaapzetel voor een of twee personen. Tijdens de zomermaanden kunnen gasten gebruik maken van het afgeschermde en verfrissende zwembad en/of een heerlijk ontbijt op het terras. Zonder meer mag Bayside Guesthouse zich een van de betere gastenhuizen noemen in Port Elizabeth, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!
Opmerkingen: Kinderen die in een babybedje slapen, verblijven gratis. Maximaal twee kinderen mogelijk (ook in de family unit)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

WasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandStadTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Had iets meer richting "waterfront" mogen zijn. Nu een mooie avondwandeling heen, maar een te lange wandeling terug.

Pelgroms family (04-05-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in