GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Rocktail Beach Camp

22kamers/units
Zuid-Afrika | Maputoland | Mkuze Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Wilderness Safaris
44 m | Lat:S 27° 15' 47" Long: E 32° 46' 6" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Deze lodge is gesloten. Rocktail Beach Camp is gelegen in het noordelijke gedeelte van iSimangaliso Wetland Park (vroeger Greater St Lucia). Dit gehele gebied is uitgeroepen tot Werelderfgoed. De loge is gesitueerd op een steenworp van de warme Indische Oceaan en een van de meest ongelooflijke witte stranden in Zuid-Afrika. Roctail Beach Camp biedt een wel heel bijzondere strandvakantie. De lodge heeft 11 boom-huis chalets (met inbegrip van een familie eenheid). Elke met eigen prive balkon en een extra openluchtdouche die door inheems bos wordt omringd. De lodge zelf heeft een ruime zitkamer en de maaltijd wordt genoten in de afzonderlijke eetkamer of op een open houten dek onder een mahonieboom.

In Manzengwenya, 11km ten zuiden van het kamp, is er een volledig geaccrediteerd duikcentrum waar excursies voor zowel duikers als snorkeler op de pristine koraalertsaders voor de kust worden georganiseerd. (deze activiteiten moeten vooraf geboekt worden en duikers moeten beschikken over een brevet). Andere logeactiviteiten omvatten vlieg-vissen, snorkelen, zwemmen en bezoeken aan de het omringen gemeenschap in open 4x4 Landrovers. Tijdens de zomermaanden kunnen de gasten bij laag tij de lokale schildpadden (Leatherbacks) onder begeleiding gaan bekijken op het strand om te zien hoe ze eieren leggen, een wel heel unieke ervaring!

Opmerking: Extra activiteiten zijn onder andere duiken en een excursie naar Black Rock.

- FB staat voor accommodatie, alle maaltijden, 2 kampactiviteiten (dagelijks) en transfer inclusief

Niet inbegrepen zijn: Park Entrance Fee 24 rand/pp (kinderen tot 12 jaar aan 13 rand). 21 rand voor het voertuig. Community Conservation Levy aan 5 rand/per persoon, direct bij het kamp te betalen

Toegang: Wie beschikt over een 4x4 kan tot bij Rocktail Camp rijden. Anderen kunnen gebruik maken van de vaste transfertijden van en naar het kamp. Coastal Cashews is het vaste punt van afspraak (40 minuten enkele richting), gratis indien minimum 72u vooraf gereserveerd. Transfers buiten de vaste uren worden extra aangerekend.

- Van Coastal Cashews (Manzengwenya) om 10.30, 13 en 15 uur
- Van het kamp terug naar Coastal Cashews om 9.30, 13 en 15 uur

Kinderen: 3-16 jaar, indien ze de kamer delen met 2 volwassenen

- 1/2 - 31/3, 1/5 - 30/11 aan 65% van het volwassen tarief
- 11/1 - 31/1, 1/4 - 30/4, 1/7 - 31/8, 1/12 - 10/1 aan 35% van het volwassen tarief

Extra activiteiten:

- Tembe Elephant Park (min. 2 personen) 554 rand/pp
- Quad Biking (min. 2 personen) 503 rand/pp
- Duiken, per persoon, per duik 663 rand
- Turtle Research Drive (min. 2 personen) 300 rand/pp*

* Tussen 15/10 en 15/3 tijdens de nacht, laag tij en de duur tijd is afhankelijk van de tijd waarin de dieren gelokaliseerd worden. Kinderen mogen mee, tenzij ze heel jong zijn.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Parkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandBosgebiedBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in