GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Umhlanga

3 120kamers/units
Zuid-Afrika | Sunshine Coast | Umhlanga Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Protea Group
43.56 m | Lat:S 29° 43' 35" Long: E 31° 5' 5" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Het Umhlanga Protea Hotel is reeds jaren een van de meest geliefde locaties om te kunnen genieten van alles wat Umhlanga te bieden heeft. Geloof ons gerust, Umhlanga heeft veel te bieden. Allereerst locatie, dit hotel ligt op korte wandelafstand van de Indische Oceaan en het strand bij de Umhlanga vuurtoren. Verder zijn vrijwel om de hoek heel wat gezellige bars en restaurants terug te vinden. Komt daarbij dat het grootste shoppingcentrum van het zuidelijk halfrond, Gateway, ook al niet gek ver weg is en Durban op amper 12 km afstand ligt. Nu weet je meteen waarom deze plek zo geliefd is. Het hotel telt 120 kamers, die al dan niet zicht hebben op de Indische Oceaan. De kamers zijn heel ruim en beschikken over heel wat modern comfort, zoals airconditioning, draadloos internet, satelliet televisie, telefoon, minibar en een kleine keuken met magnetron. Tevens heeft iedere kamer een eigen badkamer, al moeten we toegeven dat die nogal aan de kleine kant zijn. Umhlanga moet het vooral hebben van haar locatie.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Internet toegangDraadloos netwerkFaxCopyGarageParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TVRadio

In de omgeving:

StrandPlattelandStadGolf
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in