GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Knysna Quays

4 123kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Knysna Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Protea Group
3.26 m | Lat:S 34° 2' 26" Long: E 23° 2' 39" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Locatie, Locatie en nog eens locatie, zo kan je het best het Protea Hotel Knysna Quays beschrijven. Het ligt namelijk letterlijk in het zeer geliefde en gekende The Quays Waterfront. Tal van gezellige terrasjes, restaurants en tal van winkels, maken dit 'The Place to be' bij een bezoek aan Knysna. Je zit hier werkelijk op wandelafstand van alle bezienswaardigheden, denk daarbij aan de cruiseboten die onder andere uitvaren naar de Knysna Heads, die de verbinding vormen tussen de lagune en de Indische Oceaan, alsook de verbinding maken met het John Benn reservaat. Het centrum van Knysna is ook vanuit het hotel makkelijk bereikbaar. Knysna Quays biedt charmante kamers aan die van alle comfort werden voorzien, denk daarbij maar aan airconditioning, satelliet televisie, koffie en thee eilandje, minibar en een eigen badkamer met douche en/of ligbad. Het hotel beschikt tevens over beveiligde parkeergelegenheid en een bar.
Opmerking: Tussen 4 en 6 juli en 11 en 13 juli, alsook 20 december en 5 januari, geldt een toeslag van 200 rand/per persoon

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in