GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Rustig Toko Lodge

14kamers/units
Namibie | Kunene | Kamanjab Namibische eigenaar/uitbater(s): reservations
1269.29 m | Lat:S 19° 22' 50" Long: E 14° 50' 59" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Rustig Toko Lodge is gelegen op de boerderij 'Rustig' dicht bij Kamanjab in het noordwesten van Namibie. Het is de ideale uitvalsbasis voor excursies naar het Etosha Nationaal park, de Epupa Falls op de Kunene Rivier en een bezoek aan de inheemse bevolking, de Himba. De grote verscheidenheid aan vogelsoorten die zijn aangetroffen op de boerderij, geven Rustig Toko Lodge zijn naam. Niet alleen is dit een ideale plek voor vogelliefhebbers, maar ook haar opvallende fauna en flora maken Rustig Toko Lodge een aantrekkelijke en populaire vakantiebestemming, mede dank zij de uitstekende service van het voltallige personeel. Wat dacht u van een 'sundowner' bij het zwembad of bij een open vuur onder een reusachtige sterrenhemel, terwijl je geniet van een night drive. Op het domein is ook een kampeerterrein met alle nodige voorzieningen. Het avondmaal kan vooraf gereserveerd worden. Zowel barbecuepakketten, alsook hout en ijs kan bekomen worden bij de kleine shop op het domein.

De lodge biedt verschillende activiteiten aan

Game / Nature Drives
De game drives in open 4x4 terreinwagen op deze 6000 ha. boerderij laat u de overvloedige schoonheid van de natuur ervaren. Hier zie je Giraf, Springbok, Kudu, Oryx, Eland, Wrattenzwijn, Zebra, Grond eekhoorns, Mongoose, Sekretarisvogel, Rueppell's korhaan, Namaqua Zandkruid, Slangadelaars, Bijeneters, Bleekhanger, Roller en nog veel meer. Je krijgt tijdens de tour ook meer uitleg over de veeteelt, waterreservoirs en boorgat systemen.

Night Drives op zoek naar de 'verlegen' vijf
Onze populaire nachtritjes worden sterk aanbevolen en geven u de kans om de 'verlegen vijf' te ontdekken: Aardvark, Aardwolf, Porcupine, African Wild Cat & Bat-Eared Fox. U kunt ook de zeer zeldzame Pangolin (Scaly anteater), Bruine Hyena, Honing Badger, Kleine gevlekte Genet, Serval kat, Springhaas, verschillende uilen, nachtkweker, gekroonde Lapwing, Kori bustard en verschillende nacht slangen zien.

Dolomitische wandelingen (begeleide of ongeleide)
Geniet van een vroege ochtendwandeling, al dan niet begeleid, langs dolomietheuvels om Damara Dik-dik, Klipspringer en rock dassies te ontdekken of meer dan 200 vogelsoorten te identificeren, waaronder drie soorten haakbollen, met name de logo-vogel van de lodge, de Monteiro's Hornbill welke typisch zijn voor deze streek en de zeldzame Hartlaub's Francolin. De gids legt u de verschillende dierenpaden uit en vertelt alles over de flora in onze omgeving.

Korte Himba Excursie
Neem deel aan een 1 uur durende rondleiding naar het door ons nieuw opgerichte Katenda Himba Village in de buurt van de lodge. Deze tour geeft u een basis inzicht in de zeer bijzondere manieren van de Himba stam.

Peet Alberts Koppie (Rock Enravings) (al dan niet begeleid) Deze magische site biedt u een breed scala aan indrukwekkende rotsgravures. 200 000 jaar geleden documenteerde de San dagelijkse gebeurtenissen met locale dieren op een van de oudste en hardste rotsformaties, het Kamanjab Graniet. Deze granietvorming is de enige in zijn soort in de omliggende 5000 ha.

Kinderen:
- 0 tot 4 jaar: verblijven gratis bij twee volwassenen
- 5 tot 10 jaar: aan kindertarief, indien ze de kamer delen met twee volwassenen.
- Ouder dan 11 jaar: volwassen tarief
- 4 familiekamers accommoderen max. 4 personen (3 volwassenen, 1 kind of 2 volwassenen en twee kinderen)

Maaltijden 2020:
- Onbijt 140 N$/pp
- Lunch 160 N$/pp
- Lunchpakket 100 N$/pp
- Avondmaal: 320 N$/pp

Activiteiten 2020:
- Night Drive (1.5 u) 450 N$/pp
- Himba Excursie (1u) 275 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardZwembadBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingRookverbodHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Een ietwat eenvoudigere lodge, waarvoor je toch een eindje moet rijden, maar hierdoor is het wel mooi gelegen. Ongelooflijk vriendelijke en behulpzame mensen.

Mr/s Liekens en Mr/s De Ravet (10-10-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in