GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Beach Walk Guesthouse

4 6kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Port Elizabeth Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Lea, Cliff en Mike
14.83 m | Lat:S 33° 58' 59" Long: E 25° 39' 41" check-in: 14:00 tot 18:30 / check-out: 10:30
Reserveer
Beach Walk Gastenhuis is ideaal gelegen aan de rand van Port Elizabeth en op wandelafstand van de Indische Oceaan en parelwitte stranden. Summerstrand is dan ook een geliefkoosde plaats voor surfers en strandliefhebbers. Vlakbij het gastenhuis liggen goede restaurants, het casino en shopping center en het centrum van Port Elizabeth is niet eens gek ver weg. Langsheen de zee loopt een promenade die vooral in trek is bij wandelaars en joggers. Langsheen de promenade zijn ook tal van parkeerplaatsen voorzien. Beach Walk gastenhuis is een van de vele gastenhuizen die in de regio zijn terug te vinden, maar wat het verblijf bijzonder maakt is de persoonlijke aanpak van de eigenaars, de vriendelijke bediening en de locatie. De zes kamers werden zeer smaakvol ingericht en beschikken over alle nodige comfort zoals onder andere een gevulde minibar, airconditioning en internetaansluiting. De badkamers zijn niet heel groot, maar netjes verzorgd en er werd gebruik gemaakt van duurzaam materiaal. Twee van de kamers zijn zogenaamde familiekamers, waar drie of vier gezinsleden kunnen overnachten. Op het centrale binnenplein bevindt zich het zwembad en een barbecue die door de gasten kan gebruikt worden. Aan de beoordelingen op Go Zuid-Afrika te lezen, hebben we hier in Port Elizabeth absoluut de juiste keuze gemaakt.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:Kinderen +6 welkom

Opmerking: - Luchthaven transfers kunnen geregeld worden @ 125 rand per transfer voor 2 personen.
- Graag het verblijf op de hoogte stellen van eventueel latere aankomst (mar niet later dan 22.00u).

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

WasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandStadBosgebiedGolfNationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Erg behulpzame gastheer!

Pieter Aerts en Melanie Van Reeth (25-10-2019)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in