GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Anlin Beach House

4 4kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Plettenberg Bay Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Dermot en Fran Molloy
23.27 m | Lat:S 34° 4' 5" Long: E 23° 22' 22" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Anlin Beach House is een beetje weggestoken in de achterstraatjes van Plettenberg Baai. Echter, we kunnen stellen dat dit niets onderdoet aan de zeer mooie en uitstekende kwaliteit van het verblijf. De inrichting is Afrikaans getint en tegelijkertijd strak en modern. De lichtinval zorgt voor alle rust en sereniteit. Gelegen op wandelafstand van het strand is dit een absolute aanrader voor diegenen die wat langer in Plettenberg Baai willen vertoeven. Dit gastenverblijf beschikt namelijk over vier types accommodatie en dus voor ieder wat wils. Het beschikt over 4 appartementjes met een ingerichte keuken. Go Zuid-Afrika kan u dit verblijf ten zeerste aanraden!
Opmerking: Sea view appartement: kinderen boven 11 jaar welkom. Als Sea View appartement en Sea View Room gecombineerd worden kunnen er kinderen van alle leeftijden logeren.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

FaxCopyParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in