GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Amanzi Island Lodge

7kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Knysna Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): James and Catherine Fisher
4.53 m | Lat:S 34° 4' 19" Long: E 23° 3' 50" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:30
Reserveer
Leisure Island is een schitterend eiland gelegen in het midden van de Knysna lagune en tegelijkertijd ook de enige plek in Knysna met een eigen strand. Het is de meest geliefde bestemming van menig Zuid-Afrikaan, maar ook Europeaan. Amanzi Island Lodge ligt hier vlak bij het water en biedt vanop verschillende locaties bij het huis zicht op de Knysna Heads en de lagune. De woning werd enkele jaren geleden volledig opgeknapt en fraai ingericht, met heel veel gevoel en smaak. De kamers ogen zeer fris en zijn ruim en voorzien van alle comfort. Gasten kunnen tijdens de warme zomermaanden genieten van een heerlijk ontbijt op het terras met zicht op de Heads. Er zijn verschillende type kamers en ook een familiekamer. Via George Rex Drive ben je in geen tijd in het centrum van Knysna en The Quays Waterfront, waar het niet alleen gezellig winkelen is, maar waar je ook heel wat leuke terrasjes en restaurants kan terugvinden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND december 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Lagoon View, kamers 1,2,3,4,5,8,9 en 11. Garden Facing, kamers 6,7,10, 12 en 14. Kamer 7 is op selfcatering basis. Kinderen: kinderen vanaf 5 jaar welkom.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid ZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingRookverbodThee en koffieHaardrogerTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandStadBosgebiedGolfBerg(en) Natuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

schitterende ligging

Mr/s Lantsheer and Mr/s Cap (19-11-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in