GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kapama Game Reserve

5 70kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger (centraal) | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): An African Anthology
594.21 m | Lat:S 24° 25' 46" Long: E 31° 0' 49" check-in: 12:00 tot 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Een van de topfavorieten op het vlak van prive-wildparken is ongetwijfeld Kapama Game Reserve. Gelegen aan de rand met Kruger Nationaal Park (maar niet verbonden) omvat dit park een slordige 16.000 hectare ongerepte natuur. Kapama biedt verschillende lodge types aan. Hoewel ze alle totaal van elkaar verschillen, kan er zonder meer gesteld worden dat elk kamp uniek genoemd mag worden.

Uniek in alle opzichten, qua ligging, ontvangst, service, uitstraling, faciliteiten, gamedrives en 'last but not least', een heerlijke keuken. Vanuit elk logement gaan uiterst ervaren gidsen met open jeep op zoek naar de Big 5 (leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel). Onderweg zal je niet alleen kennis maken met heel wat wildsoorten, maar ook terecht komen in verschillende natuurgebieden, die telkens weer andere diersoorten aantrekken. Denk daarbij aan open vlaktes, bosgebied en heuvelland en tal van waterputten en kleine meren. Buiten de gamedrive activiteiten kan er ook aan ballonvliegen, olifant safari of kleiduivenschieten worden gedaan. Het is een (zeer) goed geoliede machine, maar dan wel in de positieve zin. Niets, maar dan ook echt niets, wordt aan het toeval overgelaten om het de gasten van dit unieke natuurgebied naar hun zin te maken. Dat een en ander ook nog eens prijs/kwaliteit helemaal klopt, nemen we er dan ook graag bij. Kapama Game Reserve is een absolute aanrader!

De cijfers
Kapama Game Reserve ligt in de Limpopo provincie en heeft maar liefst 16.000 hectare land waar 42 soorten zoogdieren en ongeveer 350 vogelsoorten voorkomen. Dit is 'Big Five Country' (leeuw, luipaard, olifant, buffel en neushoorn). Er zijn vier verschillende lodges die stuk voor stuk iets unieks te bieden hebben en zich richten op de verschillende behoeftes van de hedendaagse wereldreizigers. Luxe, comfort en service staan daarbij hoog in het vaandel. De vier kampen zijn; Kapama River Lodge, Buffalo Camp, Kapama Karula en South Camp. Kapama Game Reserve spreidt zich uit langsheen een groot deel van de R40 en grenst in het oosten aan Thornybush Game Reserve. Eastgate Airport ligt ten noorden en de Klaserie dam in het zuiden. De Klaserie rivier stroomt door het reservaat en vormt een ideaal leefgebied voor luipaarden.

Geschiedenis

Kapama Game Reserve had zijn oorsprong in 1986 toen Johann Roode zijn eerste domein in Hoedspruit kocht, genaamd Moria, daar waar zich het hedendaagse Buffalo Kamp bevindt. De naam Kapama komt van een klein spoorwegstation aan de overkant van het domein en mogelijk de naam van een stamhoofd uit de Thulumahashe regio. Johann Roode wilde in eerste instantie Bonsmara vee gaan kweken en met succes. Zo veel succes dat uitbreiding van het domein noodzakelijk was. Hij kocht het domein Drakensig, daar waar nu Kapama River Lodge gelegen is. Al gauw blijkt dat Johann toch niet de juiste keuze heeft gemaakt met het houden van rundvee. De veestal is niet langer rendabel door de zware leefomstandigheden waarin de dieren zich bevinden, door de aanwezigheid van roofdieren en het veelvuldig voorkomen van ziektes als gevolg van teken. In 1987 besloot hij om het land om te bouwen tot een privaat wildpark, iets wat vele andere boeren hem later zullen nadoen. We tellen 1989 wanneer Kapama Lodge werd gebouwd en dit was het begin van wat met de tijd is uitgegroeid tot een van Zuid-Afrika's meest toonaangevende eco-toeristische bestemmingen in de wereld. In 2002 overleed Johan Roode op amper 58 jaar na een zware longontsteking. Lente, Johann's vrouw en moeder van hun twee kinderen Bernard en Adine, nam het beheer van Kapama op zich en voltooide de bouw van het super-de-luxe Jabulani Camp.

De Roode familie besluit om het domein in twee secties op te splitsen om het beheer te vergemakkelijken. Lente en haar dochter Adine beheren Jabulani en het wereldberoemde Hoedspruit Centrum voor bedreigde diersoorten. Bernard nam de controle van de andere Kapama Lodges over. In traditie met wat Johann verwezenlijkt had, werd meer land verworven door de aankoop van een 600 hectare bloemenboerderij naast de Klaserie rivier, in het noordoosten van het park. Deze is ondertussen weer helemaal overgenomen door moeder natuur.Om het aanbod aan accommodatie compleet te maken, werd in 2005 Kapama River Lodge gebouwd. Maar dat wilde niet zeggen dat hiermee het plafond bereikt was, integendeel. In 2007 bouwden ze een romantisch 'Sleepout Platform' ver van de andere safari accommodaties en midden in de bush. Het platform bevindt zich in een boom en is zo opgesteld dat een echtpaar op boomtop niveau, verlicht door lantaarns, onder de sterren in een hemelbed kan slapen. Het luxe Wellness Centre volgde wat later, volledig gelegen in het midden van de Afrikaanse bush en voorzien van alle comfort en luxe. Deze schoonheidssalon heeft een grote gym, zwembad, stoombaden en sauna en een compleet verzorgingscenter. Gasten kunnen hier volledig afgezonderd van de andere lodges genieten en tot rust komen. Transfers op elk uur van de dag worden gratis aangeboden van en naar het center.

In juli 2011 opende Kapama Game Reserve haar totaal vernieuwde Buffalo Camp met nieuwe tenten onder canvas, die groter werden dan de vorige tenten en een volledig ingerichte badkamer kregen met ligbad en met aparte douche. Volledig nieuw kwam er eind 2011 het South Camp bij, een oase van rust en vooral heel stijlvol ingericht. Hier werd, net als in alle andere kampen trouwens, op geen euro gekeken als het op afwerking aankomt. Opnieuw is luxe en modern comfort gemixt met Afrikaanse traditie. Rieten daken zorgen voor de nodige koelte tijdens de warme zomerdagen en overal is het opvallend hoe er uniek en creatief is omgegaan met het creeren van open ruimtes. In 2012, 18 januari om precies te zijn, slaat het noodlot toe. Het prachtige Karula Kamp, gelegen aan een rivier, werd door stortregen vrijwel compleet verwoest. Bezoekers werden overgeplaatst naar andere kampen in het Kapama gebied of, zij die dit verkozen, werden overgebracht naar een andere lodge buiten de provincie. Enkele maanden later, en dit na een grootse schoonmaakoperatie, staat het kamp er weer opnieuw en kunnen gasten weer genieten van een van de mooiste kampen in het natuurgebied. Anno 2013 werd gestart met de complete verbouwing van South Camp. De accommodaties kregen, na amper een volledig jaar beschikbaar te zijn, een complete 'make over'. Die werd voltooid in mei 2014. Dan wordt gestart met de bouw van een compleet nieuwe receptie, een grote souvenirwinkel en een ontvangst- en leefruimte waar gasten kunnen genieten van een boek, gebruik kunnen maken van het internet, of de warmte opzoeken van de open haard. Karula Camp ondergaat in augustus 2015 een gedaanteverwisseling. De lodge bestaat nu uit 12 superior suites, waarvan twee zijn aangepast naar Familie Suites. De oorspronkelijke vijf suites in de lodge zijn omgebouwd tot Superior Suites. Voorheen bestond de lodge uit twee tenten, die sindsdien verwijderd werden. Het grootste Kapama kamp, de river lodge onderging in 2018 een grondige renovatie met een nieuwe indeling van kamers naar Courtyard suites, deluxe en spa suite. Aan het begin van 2022 werd Kapama eigenaar van een aanpalende eigendom met lodge. Deze lodge blijft voorlopig gesloten, maar er zijn plannen om deze ook om te bouwen tot een nieuwe Kapama lodge gelegen aan de rivier. De omheiningen tussen Kapama en de nieuwe eigendom werden weggehaald, zodat de dieren nu nog meer ruimte hebben om rond te lopen. 

Kapama River Lodge
We beginnen met Kapama River Lodge, de perfecte mix van luxueuze safari accommodatie met 64 slaapkamers. Dit is de grootste Lodge maar toch is het zeer stijlvol en ruim ingericht en prachtig gelegen langs een droge rivierbedding. Een lodge met alles erop en eraan. Wie houdt van gezelschap en wat meer (gezellige) drukte wenst, zal dit kamp zeker weten te waarderen. Hier krijgen gasten een zeer warm onthaal, de rode draad doorheen heel de filosofie van Kapama Game Reserve en iets wat zowel wij als de verblijvende gasten zeer kunnen waarderen. Deze lodge is ideaal voor grotere groepen en ouders met kinderen want ook aan de kinderen wordt gedacht. Zij kunnen onder andere los van hun ouders aan zogenaamde 'kids safaris' meedoen en kunnen opgevangen worden in kinderdagverblijven waar activiteiten worden georganiseerd. Elke ruime kamer in Kapama River Lodge beschikt over een volledige en-suite badkamer en een terras met vrij uitzicht op de open natuur. Het centrale hoofdgebouw heeft een groot zwembad met parasols en ligstoelen. De lange L-vormige lounge en bar zijn zeer uitnodigend. Open ruimtes met een open haard voor de wat koudere dagen, vormen de ontmoetingsplaats voor zowel de gasten als de rangers. Maaltijden worden aangeboden in buffetvorm met verse lokale ingredienten en gerechten met wild-specialiteiten zoals kudu en impala. De Rhino Boma wordt gebruikt om gasten te entertainen in open lucht onder een schitterende sterrenhemel.

Courtyard suites: Kapama River Lodge beschikt over 40 ruime suites, opgetrokken in Afrikaanse stijl, met airconditioning en een eigen terras. Tevens is er op de kamer een minibar voorzien en koffie- en theefaciliteiten. De badkamers zijn en-suite met twee wastafels, ligbad en douche en gratis toiletartikelen.
Spa en Deluxe Suites: De 20 Spa suites werden voltooid in november 2008 en zoals de naam het doet vermoeden, vlakbij het Spa center. De Kapama Familiekamer ligt eveneens naast de Spa suites en heeft drie balkons en een aparte ruimte met twee bedden voor jongere kinderen als gasten willen dat hun kinderen worden ondergebracht in hun kamer. Deze kamer is meer dan 70 m² groot met inbegrip van de balkons en is ook ideaal voor gasten die gewoon graag genieten van het comfort van een grote kamer.
Royal Suites: Verwen uzelf in de twee Kapama River Lodge Royal Suites. Deze suites zijn in alle opzichten groter en hebben een aparte lounge en uitgebreid balkon met ligstoelen. Uw badkamer heeft een bad en een dubbele douchecabine.

Kapama Buffalo Camp
Kapama Buffalo Tenten Kamp ligt dieper in het wildpark, (5 km) dit keer omringd door bossen. Dit prachtige tentenkamp is werkelijk een pareltje geworden en mag mee beschouwd worden als de beste locatie om in de bush te vertoeven. Het hele kamp kreeg in 2011 een complete gedaanteverwisseling. Acht, zeer ruime, luxe tenten, elk met twee enkele bedden, bevinden zich op een houten dek dat op palen is gebouwd aan de rand van een steile oever. Houten loopbruggen verbinden de kamers die omringd zijn door hoge bomen. Elke tent beschikt over alle voorzieningen zoals elektriciteit, en-suite badkamer in canvas, kluis, bureau, kledingkast, een kofferrek en thee- en koffiefaciliteiten (Nespresso), en draadloos internet (zowel in de kamer als in de lodge). Met heel veel gevoel voor detail werden de tenten ingericht en gasten kunnen ook nog eens genieten vanop een ruim prive-terras, terwijl onder hen wilde dieren passeren. Het grote zwembad nodigt uit om meteen in te duiken. Het is zeer ruim en ligt vlak naast de Boma en bar. Met een maximum van 16 gasten in Buffalo Camp wordt meteen duidelijk dat hier speciale aandacht wordt besteed aan persoonlijke service. Deze lodge beschikt over een gezellige lounge, waar 's avonds het haardvuur brandt, eveneens aan de rand van de oever onder een gewelfd rieten dak. De keuken van Buffalo Kamp moet niet onderdoen voor die van alle andere kampen. Dagelijks wordt een heerlijk ontbijtbuffet opgesteld en kunnen gasten 's middags en 's avonds kiezen uit verschillende gerechten, al dan niet in buffetstijl. Kinderen zijn welkom maar het management raadt af om met kinderen in Buffalo Kamp te logeren gezien het gevaar dat de hoge platformen in de bomen vormen voor kinderen.

Kapama Karula Lodge

Kapama Karula Lodge (het vroegere Gwalagwala) is ook zo een van die pareltjes. Diep in het Kapama Game Reserve en aan de oevers van de Klaserie rivier ligt hier Kapama's meest exclusieve en vooral prachtig modern ingerichte kamp dat half 2015 een complete gedaanteverwisseling onderging. De 12 zeer exclusieve chalets zijn werkelijk een streling voor het oog. Niet voor niets noemt men dit Karula of 'de plaats van vrede'. Toegekomen in het kamp val je van de ene verbazing in de andere. Dit lijkt wel een droom en misschien is het ook dat, gewoon een droom, maar niets is minder waar, dit is bittere ernst. In het Engels zegt men vaak weleens 'seeing it, is believing it' en dat kunnen we alleen maar beamen. Iedere accommodatie is voorzien van zowel binnen- als buitendouche, glazen schuifdeuren en een onbeperkt uitzicht op een van de meest gewilde locaties, de Klaserie rivier. De lodge bestaat nu uit 12 superior suites, waarvan twee zijn aangepast naar Familie Suites. De oorspronkelijke vijf suites in de lodge zijn omgebouwd tot Superior Suites, elk goed voor 70 vierkante meter luxe onderkomen. Voorheen bestond de lodge uit twee tenten, die sindsdien verwijderd werden. Elke Superior Suite heeft een eigen verwarmd zwembad op een verhoogd dek, een lounge met open haard, een binnen- en buitendouche, een minibar en een Nespresso-machine, draadloos internet en een iPod docking station. De familie suites hebben een woonkamer die leidt naar de slaapkamer en badkamer, en de tweede slaapkamer. Deze suites hebben een oppervlakte van 170 vierkante meter en ook aan de kinderen is gedacht met draadloos internet, een televisie op de kinderkamer, en eveneens een Wii console met spelletjes. Ook het restaurant, de centrale lounge en receptie zijn pareltjes en een waar architecturale belevenis waarbij enorm veel gebruik is gemaakt van glas en natuurelementen.

Eind september 2016 opende de gloednieuwe Spa bij Karula. Gasten van Karula kamp konden in het verleden, net als alle andere kampen in het Kapama Game Reserve, gebruik maken van de Spa faciliteiten bij Kapama River Lodge. Dat is nu verleden tijd, want Karula kreeg een eigen spa ruimte en meteen wilde het privaat wildpark naar gewoonte even uitpakken met het beste van het beste op vlak van Spa faciliteiten. Niet minder dan vier volledig individuele ontvangstruimtes zijn voorzien voor zowel hem als haar. Tal van huid- en gelaatsverzorgingsbehandelingen worden aangeboden, met het gebruik van de laatste nieuwe technologieen, alsook topproducten. Er is keuze uit pakketten van een halve dag, een volle dag of gehele spa therapie pakketten. Nieuw is ook de speciale waterval massage, dit terwijl je voorbij het venster de wilde dieren en/of vogels kan zien passeren. Wie van al dat 'bepamper' wil genieten, moet ook zeker eens nadenken om zich te laten verwennen in de Africa Treatment Room of in de Vichy douche. Detoxen kan in de Pinotage Bliss Experience, waar er gebruik gemaakt wordt van jets en speciale body wraps. Er s ook een stoomkamer en geloof het of niet, maar er is zelfs een ijsbad (midden in de Afrikaanse bush). De sportievelingen zullen het graag horen dat er ook een complete fitnessruimte aanwezig is.

South Camp

Southern Camp is, zoals de naam het reeds doet vermoeden, gelegen in het extreme zuiden van het natuurgebied en hier werden 15 gloednieuwe suites gebouwd, en nog eens 10 standaard kamers. Alle suites beschikken over airconditioning en werden netjes weggestopt in het bos, zodat ze genieten van de nodige privacy. De lounge en de eetruimte zijn grote open zalen, waar niets aan het toeval werd overgelaten om ervoor te zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt. Traventijn vloeren en luxe afwerking en inrichting maken dat je met alle plezier je kamer verlaat en hier komt genieten van al die luxe, terwijl je uitkijkt op de open natuur. De Boma is naar alle waarschijnlijkheid een van de meest spectaculaire, moderne ontmoetingsplaatsen voor een drankje en een heerlijk diner onder een blote sterrenhemel. Al meteen bij aankomst zit het goed bij South Camp, want in 2015 kreeg het kamp een compleet nieuwe ontvangsthal (en wat voor eentje). Naast de ontvangstruimte is er ook een grote souvenirwinkel en een ontvangst- en leefruimte waar gasten kunnen genieten van een boek, gebruik kunnen maken van het internet, of de warmte opzoeken van de open haard. Ruimte staat heel centraal in het kamp en dat geeft ook een heel leuk gevoel, het lijkt net of modern comfort en het leven in de open natuur helemaal samen gaan en dat dit nog lukt ook. South Camp is prijs/kwaliteit echt een fantastisch kamp te noemen.
Gamedrives
Een succesvol verblijf in een privaat wildpark gaat en staat bij een goede gamedrive maar vooral ook een goede ranger. Laat daar nu in Kapama Game Reserve geen gebrek aan zijn! Een unieke fauna en flora en verschillende biotopen maken van dit wildpark een must. Dagelijks worden twee gamedrives aangeboden die deel uitmaken van de tarieven voor overnachting in Kapama. Zeer ervaren, geschoolde rangers en dito trackers doen hun best om de Big Five en andere wildsoorten van heel dichtbij te laten observeren. Kosten noch moeite worden gespaard om het de gasten naar hun zin te maken en op geen enkel moment (het is dan ook een zeer groot natuurgebied) heb je het gevoel alsof je in een dierentuin bent terecht gekomen. Integendeel, de rangers staan via radio met elkaar in verbinding en hebben duidelijke afspraken en regeltjes die ervoor zorgen dat wanneer je bij een bepaald dier(en) staat, je uitgebreid de kans hebt om het te fotograferen of alles op film vast te leggen, dit zonder dat er nog eens 3 of 4 of meerdere 4x4 voertuigen met draaiende motoren rond je staan te wachten.

Je komt best toe in je lodge iets na het middaguur (ten laatste om 15u om je namiddag game drive niet te missen). Na de warme ontvangst word je verwacht rond 13 uur voor het middagmaal (inbegrepen in de prijs van de overnachting). Daarna heb je rustig de tijd om je lodge verder te ontdekken of om te genieten van wat rust of het lezen van een boek. Om ongeveer 15u a 15u30 word je verwacht voor 'High Tea' en maak je kennis met je ranger en tracker. Dit is het enige moment dat je merkt dat er meer mensen zijn in de lodge, daarna geniet je in alle privacy te samen met enkele andere passagiers (max. 9) van een schitterende gamedrive. Onderweg geniet je van een sundowner drankje langs de weg (niet inbegrepen in het tarief) en stap je even uit het voertuig om de benen te strekken en de zon te zien ondergaan achter de ruggen van de Drakensbergen.

Daarna zoek je verder naar het wild. Nu het donker wordt, zal de tracker gebruik maken van een 'spotlight', waarmee de dieren ook tijdens de nacht kunnen worden opgespoord. Een hele andere ervaring dan je ondertussen gewend bent overdag. Rond 19u ben je terug in je kamp en heb je rustig de tijd om je op te frissen voor het avondmaal dat plaatsvindt in de open Boma of indien het regent in het restaurant. De rangers zijn verplicht om bij je te komen zitten, maar zie dit niet als iets vervelend maar eerder als een vervolledigende ervaring want met hun kennis van natuur en wild en hun verschillende ervaringen in de loop der jaren, hebben ze vast iets boeiends te vertellen.

Verwacht je alvast om gewekt te worden tussen 5 en 5u30 de volgende ochtend, voor je tweede gamedrive en voor thee of koffie met beschuit. Ook dit keer heb je ruim 3 uur om wild te observeren. Onderweg wordt even halt gehouden voor koffie en beschuit. Rond 9u volgt in het kamp een uitgebreid ontbijt.Na het ontbijt bestaat de mogelijkheid om onder begeleiding van je ranger mee op voetsafari te gaan (niet verplicht maar wel inbegrepen in de prijs voor de overnachting). Hier leer je over de genezende eigenschappen van planten en ook hoe dieren te identificeren aan de hand van sporen en hun uitwerpselen. Soms worden dieren gezien maar vooral op een veilige afstand. Vergeet niet dat je nog steeds in een natuurgebied verblijft waar de dieren van hun vrijheid genieten

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Tarieven zijn inclusief overnachting, 2 gamedrives en wandelsafari, drie maaltijden, thee en koffie met snacks alsook alle lokale en geselecteerde premium dranken.
- Een conservation fee van 300 rand/pp/nacht (2024) en van 350 rand/pp/nacht (2025) is van toepassing en zal bij de boeking extra worden aangerekend
- de lodge behoudt zich het recht voor om boekingen voor 1 nacht te weigeren tijdens weekends en piek periodes
- in Karula kamp is het gebruik van de steam room, het ice bath en de therapy pool mee inbegrepen en wordt een prive-safari voertuig voorzien met eigen gids en tracker voor wie in de Family Villa logeert.

Kinderen:
- Buffalo Camp: +16 welkom.
- Karula: 0-12 jaar, in de Family Villa 
- River Lodge: 0-12 jaar, in de Family Spa Suites
- Southern Camp: 0-12 jaar, in de Family Villa
- Karula, River Lodge en Southern Camp: Kinderen vanaf 6 jaar welkom op de gamedrives, maar tot 16 jaar onder supervisie van de ouders of een voogd. Kinderen onder 12 jaar mogen enkel op game drive als de manager of gids toestemming geeft. Voor de kleinsten onder 6 jaar, zal een kiddies drive worden voorzien of moet een babysit geregeld worden (tegen betaling)

Typische dagindeling: (deze tijden veranderen per seizoen, controleer even de correcte tijden ter plaatse bij aankomst):

- 12u: Welkom voor een licht middagmaal
- 13u: Toewijzing van de kamer/suite
- 15u/15u30: High tea en kennismaking met de ranger
- 15u30/16u: Vertrek namiddag gamedrive met drankje en versnaperingen bij zonsondergang en een korte kennismaking met nachtdieren tijdens de nachtdrive
- 19u: Terugkomst in de lodge en het avondmaal

- 5u/5u30: U wordt gewekt en kan genieten van thee, koffie en koekjes
- 5u30/6u: Vertrek ochtend gamedrive met onderweg een stop voor koffie, thee of warme chocolademelk met koekjes
- 9u: Terugkomst van de gamedrive en ontbijt
- 9u30: ontbijt
- 11u: Tot dan heeft u tijd om uit te checken

Beste is dat u omstreeks het middaguur toekomt, zodoende u nog van de lunch kan genieten, welke is inbegrepen in het tarief. Zorg ervoor dat u zeker niet later dan 14u30 a 15u toekomt, anders mist u de namiddag gamedrive en deze kan niet gerecupereerd worden!

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Kapama Buffalo Camp is top . Zeer aangename ontvangst met een kwinkslag en een drankje . Toplocatie als verblijf , toffe bediening en goede rangers . Zeer mooi verblijf . Zeer goed restaurant . 5 sterren zijn voor ons niet overdreven .

Govers party (11-12-2022)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in