GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Winchester Mansions Hotel

4 76kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Sea Point Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Newmark
12.58 m | Lat:S 33° 54' 38" Long: E 18° 23' 27" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:30
Reserveer
Deze Grande dame is een schitterend hotel en geniet reeds jaren in Kaapstad hoog aanzien. Onlangs nog werden alle kamers van het hotel vernieuwd, alsook het uitstekend restaurant en de lobby.

Service en kwaliteit staan hier garant en de keuken is subliem. De weekend brunch is zeer succesvol en een absolute aanrader voor diegene die kunnen genieten van gezellig tafelen. Het buffet is zeer uitgebreid en niet alleen een streling voor het oog maar ook van de smaakpapillen. Winchester Mansions is ideaal gelegen om als uitvalsbasis te dienen om de Kaap, de moederstad en de wijnlanden te ontdekken. Aan de overkant van de straat vind je een van Kaapstad's meest populaire wandelboulevards die je zelfs tot bij het Cape Town Stadion brengt.

TARIEVEN VOOR DE MAAND February 2023

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

- Tijdens lange weekends en tijdens het piekseizoen kunnen er mogelijk een minimum aantal nachten worden vereist.
- Een extra kind of volwassene is mogelijk in de suites, maar niet in de andere kamers. In de Classic kamer is een kinderbedje wel mogelijk (kinderen jonger dan 2).

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodKluisjeHaardrogerTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche in bad

In de omgeving:

StrandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in