GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Suricate Tented Lodge

12kamers/units
Namibie | Hardap | Mariental Namibische eigenaar/uitbater(s): Intu Afrika
1101.7 m | Lat:S 24° 37' 41" Long: E 17° 57' 25" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Suricate Tentenkamp is ondergebracht in het Intu Afrika Kalahari Private Game Reserve. In totaal zijn er 12 luxe tenten. Het kamp is gelegen op een rode zandduin en overziet een pan-systeem dat deel uitmaakt van het hoger gelegen Auob moerasgebied. Elke tent biedt een prive dek en open lucht badkamers. Gasten kunnen in een open jeep met Bosjesmannen en opgeleide gidsen de Kalahari gaan ontdekken Het Intu Afrika Kalahari Private Game Reserve ligt ten noorden van Mariental op 10.000 hectare waar wild vrij kan bewegen. De uitgestrektheid van het reservaat wordt door oude rode parallelle duinen gekenmerkt met hier en daar uniek vegetatie. Het reservaat telt in total 37 logementen waaronder Zebra Lodge (8 Standaard kamers en 5 Luxe Suites), Camelthorn Lodge (12 Standaard kamers) en Suricate Tented Lodge (11 Luxe Tenten en 1 Honeymoon Suite).

Het hoofdgebouw ziet er intrigerend uit en beschikt over een groot dek dat uitgeeft op de glinsterende pan en het water van het zwembad. Gasten kunnen kiezen om te genieten van hun maaltijden in de gemeenschappelijke eetruimte, met een ingebouwde open haard en zitzakken voor de gasten, of op het dek terwijl je uitkijkt over de natuur. 's Avonds is het genieten van een open sterrenhemel met een drankje bij het vuur terwijl je op je wenken wordt bediend. Terwijl kan je reeds plannen voor de volgende dag. Deze lodge is ontworpen om pure rust te induceren, en dit terwijl je dieren rustig kan zien toekomen en ook weer zien weggaan. Het landschap is adembenemend en tijdens het regenseizoen (januari-maart), zie je de dieren de modderige pannen trotseren.

Gasten van het Intu Afrika Game Reserve worden aangemoedigd om meer dan een nacht doorbrengen in de lodge, al was het maar om de verscheidenheid aan activiteiten te kunnen ervaren. Alle activiteiten die worden aangeboden op het domein kunnen vanuit elke lodge ondernomen worden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:
- Kinderen 0 tot 4 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer.
- Tussen 5 en 12 jaar kindertarief

Maaltijden 2023:
- Lunch: 225 N$/pp
- Lunchpakket: 135 N$/pp
- Lichte lunch: 125 N$/pp
- dune dinner toeslag (min. 4 pers.): 415 N$/pp

Activiteiten 2023: (kinderen vanaf 7 jaar aan volwassen tarief)
- Sundowner Drive (Min 2 pax, 2 uur): 710 N$/pp
- Morning Drive (Min 2 pax, 2 uur): 635 N$/pp
- Bushman Walk (Min 2 pax, 1 uur): 435 N$/pp (inclusief bij verblijf van 2 nachten)
- Quadbike (2u): 856 N$ pp (kan enkel geboekt worden bij de lodge, vanaf 16 jaar)

Maaltijden 2024:
- Lunch: 235 N$/pp
- Lunchpakket: 135 N$/pp
- dune dinner toeslag (min. 4 pers.): 445 N$/pp
Activiteiten 2024: (kinderen vanaf 7 jaar aan volwassen tarief)
- Sundowner Drive (Min 2 pax, 2 uur): 750 N$/pp
- Morning Drive (Min 2 pax, 2 uur): 670 N$/pp
- Bushman Walk (Min 2 pax, 1 uur): 435 N$/pp (inclusief bij verblijf van 2 nachten)
- Quadbike (2u): 925 N$ pp (kan enkel geboekt worden bij de lodge)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyGamedrive(s)Creditcard faciliteitenParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Natuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in