GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

AestAs B&B

3 7kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Knysna Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Guus en Lidy van Leent
22.96 m | Lat:S 34° 2' 3" Long: E 23° 2' 44" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer

Definitief gesloten sinds 31/3/2020


Het Nederlandse stel Guus en Lidy ontvangen hun gasten op een persoonlijke en warme manier. Het gastenhuis, AestAs B&B, is een 3 sterren gastenhuis gelegen in het centrum van Knysna op loopafstand van winkels, restaurants, de Knysna Quays waterfront en de lagune. 's Avonds is de tuin romantisch verlicht met fakkels en kaarsen en het zwembad nodigt uit voor een verfrissende duik. Alle kamers beschikken over een televisie, koffie en thee, vers fruit, koelkastje, een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Zowel de badkamers alsook de kamers werden in 2014 helemaal opgeknapt en zien er zeer mooi uit. 's Ochtends kan u genieten van een uitgebreid Continentaal en Engels ontbijtbuffet. Gasten kunnen genieten van een excellente service en uw hosts zorgen ervoor dat u dit logement lang en positief zal bijblijven. Go Zuid-Afrika vindt deze accommodatie wat betreft prijs/kwaliteit zeker een aanrader. Zoals Lidy het zelf aanhaalt, 'Gasten komen hier niet voor de luxe maar voor een hartelijk onthaal en goede service, en dat terwijl je op wandelafstand zit van alle gebeurtenissen in Knysna'. Wij kunnen het alleen maar beamen.
Opmerking: Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer. Kinderen 3 tot 11 of een derde persoon op de kamer aan 50%

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

WasserijZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Prijs kwaliteit stak de kamer er echt wel bovenuit, zeer vriendelijke mensen

Franciscus Stevens en Linda Poeck (06-04-2014)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in