GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Botlierskop Private Game Reserve

4 24kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | George Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Francina Terblanche
174.63 m | Lat:S 34° 1' 48" Long: E 22° 8' 27" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Botlierskop Privaat Wildpark heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een zeer goed georganiseerde safari locatie in de West Kaap met als grootste troef dat het volledig malariavrij gebied is. Botlierskop is gelegen tussen de prachtige Outeniqua bergen, in het hart van de Tuinroute en omvat 3.500 hectare. Dit reservaat ligt op ongeveer 4,5 u rijden vanuit Kaapstad. Het wildreservaat is de thuis van een overvloed aan dieren en vogels, waaronder 4 van de Big 5 (leeuw, olifant, buffel, neushoorn) en de bijzondere zwarte impala antiloop. Er wordt een grote verscheidenheid aan activiteiten aangeboden op het domein, waaronder uiteraard het observeren van wild, Spa behandelingen, safari te paard, en zelfs helikoptervluchten. Alle 17 tenten zijn onder canvas en werden luxueus ingericht. Ze hebben allemaal een houten dek van waar je uitkijkt over de natuur en liggen vlak bij een rivier. De oorspronkelijke boerderij telt zeven kamers. Dagbezoekers zijn eveneens welkom. Verder kunnen gasten genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring in het Afrikaanse stijl restaurant.

TARIEVEN VOOR DE MAAND januari 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: In deze tarieven is het volgende inbegrepen: snacks, welkomstdrink, accommodatie, drie maaltijden, 2 gamedrives ( drankjes inbegrepen).
Paardrijden enkel met ervaring en kinderen +13
Kinderen +6 jaar welkom. Kindertarief van toepassing als ze de kamer delen met 2 volw.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijRolstoel vriendelijkGamedrive(s)Parkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandBerg(en) Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in