GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

La Plume Guesthouse

4 17kamers/units
Zuid-Afrika | Route 62 | Oudtshoorn Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Karin du Toit
273.18 m | Lat:S 33° 39' 18" Long: E 22° 5' 7" check-in: 14:00 tot 17:30 / check-out: 11:00
Reserveer
La Plume Guest House is een uit 1902 daterende Victoriaanse hoeve, gelegen in het rustige Olifantsrivier Vallei op een werkende struisvogelboerderij. Verder worden hier ook alfalfa en wijndruiven geproduceerd. Gasten kunnen hier genieten van een prachtig uitzicht over het landschap en de unieke Swartbergen. Het ontvangst bij aankomst is bijzonder hartelijk en gasten kunnen meteen genieten van een welkomstdrankje op de brede veranda, terwijl ze genieten van de rust en schoonheid van de natuur om zicht heen. De 12 luxe kamers van La Plume zijn ruim en bieden verrassend verkoeling tijdens de hete Karoo zomermaanden. De oude sfeer van weleer wordt voortreffelijk weergegeven, zonder dat het overdondert, dit door de keuze van een selectie aan antieke meubels, die liefdevol werden verzameld gedurende vele jaren, alsook het gebruik van zachte, maar ook warme tinten en moderne voorzieningen. Aandacht voor detail, zo kan je elke kamer in het kort omschrijven. Verschillende soorten van de struisvogelveren sieren de kamers en niets is aan het toeval overgelaten voor wat betreft de inrichting en het comfort van de hedendaagse reiziger.

Wie een bezoek brengt aan La Plume zal niet alleen worden meegesleept in de gloriejaren van de struisvogelindustrie, waar nota bene de prijs voor de veren van de struisvogel hoger was dan die van goud en diamant, maar kan ook nog eens genieten van een (h)eerlijke, traditionele Karoo keuken. Er zijn tal van activiteiten die kunnen worden ondernomen in de omgeving, waaronder vogels observeren, wandelen, mountainbiken, fietsen, sterren kijken en natuurlijk een bezoek brengen aan de vele toeristische bezienswaardigheden die de regio rijk is. Denk daarbij aan de beroemde Cango Grotten, de veel geprezen Meiringspoort en Swartberg route, het historische centrum van Oudtshoorn, Cheetah en Wildlife Farm, alsook heel wat wijnboerderijen en olijfgaarden die een bezoek meer dan waard zijn. Laat La PLume Guesthouse nu de ideale uitvalsbasis zijn!

TARIEVEN VOOR DE MAAND februari 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

- Kinderen tot 4 jaar blijven gratis op de kamer bij twee volwassenen. Kinderen <12 jaar 
- Gasten die willen genieten van het avondmaal, kunnen dit best vooraf reserveren gezien er gewerkt wordt met zoveel mogelijk verse producten. 
- Avondmaal: 490 rand/pp

Activiteiten 2024: 

- Sterrenkijken kan vooraf geboekt worden: 565 rand/pp
- Historische wandeling in Oudtshoorn: 535 rand/pp
- Farm tour: 340 rand/pp


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieHaardrogerTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Natuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in