GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ocean View House

4 29kamers/units
Zuid-Afrika | Schiereiland | Campsbaai Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Katrin Ludik
11.99 m | Lat:S 33° 57' 47" Long: E 18° 22' 24" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Ocean View is gelegen aan de voet van de Twaalf Apostelen bergketen en op wandelafstand van het strand. Deze lodge werd recentelijk grondig gerenoveerd en ligt op een steenworp van de meeste hippe locatie van de Kaap, meer bepaald Campsbaai. Hier waan je jezelf in Sint Tropez of Cannes, geen wonder als je weet dat de hoofdstraat bezaaid is met leuke terrasjes, heerlijke restaurants en bistro's, en vooral gelegen aan een parelwit strand met waaiende palmbomen en een onvergetelijke zonsondergang. Niet alleen beschikt deze lodge over 13 ruime, comfortabele en zeer mooi verzorgde kamers, maar heeft het ook nog een mooie tropische tuin waar gasten kunnen relaxen aan het zwembad.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 
- Tussen 22/12 en 10/01 minimum 4 nachten.

- de opgegeven tarieven kunnen variëren op basis van beschikbaarheid van de kamers en de Best Available Rates (BAR tarieven)

Kinderen:
-Kinderen onder de 3 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer. Maximum 1 kind per kamer.
-kinderen ouder dan 3 jaar aan kindertarief (tussen 500 en 750 rand). 
-Classic room heeft slaapzetel voor 1 kind.
-Superior room heeft plaats voor 1 kind of 2 kinderen (extra bed in de dressing en slaapzetel in de kamer bij de ouders)
-Milkwood suite heeft plaats voor 2 kinderen (2 eenpersoonsbedden in de living)
-Garden suite is geschikt voor een extra kind (dagbed)
-Panoramasuite kan ofwel 1 kind op slaapzetel of extra bed, ofwel 2 kinderen (1 extra bed in dressing en slaapzetel in de kamer bij de ouders) plaatsen
-Panorama appartement kan gecombineerd worden met een Traveller Mountain view room om er een groter verblijf van te maken met 2 slaapkamers en 2 badkamers.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyCreditcard faciliteitenParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandStadGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Top ligging om de Kaap te verkennen.

Jan De Meyer & Chantal Van Rossem (02-06-2023)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in