GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Icon

214kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Home From Home
17.6 m | Lat:S 33° 55' 4" Long: E 18° 25' 26" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
De Icon Appartement Hotel omvat drie kernachtige wit-blauwe torenblokken, een orientatiepunt met 214 luxe flats, gymnasium, dakzwembad en verwarmd zwembad, funky restaurants, koffiewinkels en dit alles binnen loopafstand van het stadscentrum, het Conventiecenter (CTICC) en de wereldberoemde V&A Waterfront. Niets is aan het toeval overgelaten, de kamers zijn ruim en de appartementen beschikken over een volledig geinstalleerde keuken, badkamers met douche en ligbad. Gratis draadloos internet, alsook gratis ondergrondse parking is voorzien voor de gasten. Er is keuze uit Studios, 1 kamer en twee kamers appartementen, alsook een Superior kamer, appartementen met drie kamers, alsook drie type Penthouse Suites, met 1, 2 en drie kamers. De grootste kamer is de Superior Penthouse met drie kamers.
Opmerking: Enkel een voorschot van 50% bevestigd een reservatie. De appartementen worden dagelijks van maandag t/ zaterdag schoongemaakt.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Faciliteiten:

Satelliet TVZwembadInternet toegangDraadloos netwerkGarageParkeerplaatsKeukenDVDVideo

In de kamers:

AirconditioningRookverbodKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TVRadio

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

super taxi naar Waterfront was +- 30 Rand

Mr/s Staessens en Mr/s Demayer (17-11-2011)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in