GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Halali

20kamers/units
Namibie | Oshikoto | Etosha East Namibische eigenaar/uitbater(s): Namibian Wildlife Resort
1110.73 m | Lat:S 19° 2' 5" Long: E 16° 28' 15" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer

Halali is het kleinste kamp dat zich situeert tussen Namutoni en Okaukuejo binnen het Etosha Nationaal Park. Grote voordeel van Halali is dat het gelegen is tussen een aantal van de meest populaire waterputten in het park, alsook niet gek ver weg van de wijde zoutpannen, ideaal grondgebied om veel wild te observeren met andere woorden.

Alle accommodatie in Halali werd in 2007 volledig verbouwd en is om eerlijk te zijn wel aan een upgrade toe. Binnen het kamp is een restaurant voorzien met een binnen- en buitenplaats, met een klein winkeltje (al is datgene er te verkrijgen is zeer beperkt) en een groot zwembad, dat voor de nodige afkoeling zorgt tijdens de warme zomermaanden. Er zijn verschillende types accommodatie verkrijgbaar, net als een grote kampeerruimte. Afhankelijk van het budget kan gekozen worden tussen kleine en grotere slaapgelegenheden. Enige minpuntje is dat, jammer genoeg, de logementen geen uitzicht hebben op een waterput of zoutpannen, maar dat is snel vergeten wanneer je weet dat je vrijwel onmiddellijk de wijde natuur in kan en er ook een waterput op wandelafstand van het kamp is gelegen.

Wanneer je in Etosha zelf overnacht in één van de kampen, hou er dan wel rekening mee dat de service wat te wensen overlaat daar dit uitgebaat wordt door de overheid en het enthousiasme van het personeel soms ver te zoeken is. Ook de kwaliteit van de maaltijden laat te wensen over. Indien je dit niet zo belangrijk vindt en je vooral op zoek bent om te midden de natuur in het wildpark zelf te overnachten, waar je ook 's avonds naar de verlichte waterput kan gaan kijken, dan ben je hier zeker op het goede adres! Wens je een goede service en betere kwaliteit van accommodatie, kan je beter opteren voor een lodge buiten het park.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kindertarief aan 50% is geldig tussen 6 en 12 jaar (onder 6 jaar gratis bij twee volwassenen op de kamer)

Maaltijden 2023/2024:

- Ontbijt (continental): 90 N$/pp
- Ontbijt (full English): 180 N$/pp
- Lunch: 260 N$/pp
- Dinner: 300 N$/pp

Activiteiten 2023/2024:
- Game drive (voor- of namiddag): 735 N$/pp
- Night drive: 845 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid ZwembadBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningRookverbodKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

WildNationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

de ligging is

Waeterloos family (09-08-2022)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in