GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Namutoni

20kamers/units
Namibie | Oshikoto | Etosha East Namibische eigenaar/uitbater(s): Namibian Wildlife Resorts
1094 m | Lat:S 18° 48' 30" Long: E 16° 56' 24" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer

Namutoni is gesitueerd bij de oostelijke ingang van Etosha en alles speelt zich af rond een oud Duits fort dat voor de eeuwwisseling werd gebouwd voor de zogenaamde Shutstruppe op het eind van de jaren vijftig van de 20e eeuw. Later werd het omgebouwd naar een zeer populair kamp binnen het Etosha Nationaal Park. Fotograferen vanop het platform van het fort is bijzonder populair. Bij de pan worden 's avonds lichten ontstoken zodat ook de dieren tijdens de nacht kunnen worden geobserveerd.

De accommodatie is in 2007 volledig vernieuwd maar is om eerlijk te zijn wel aan een opgradering toe. De locatie echter is schitterend, vlak bij een zoutpan en dus veel kans op het observeren van dieren, zoals heel wat antilopen, zebra's, giraffen, olifanten en heel wat ander wild, alsook heel wat vogelsoorten.

Er zijn verschillende types van accommodatie waaruit kan gekozen worden, meestal in de vorm van cottages, die strategisch zijlings van het fort werden gebouwd, dicht bij het grote zwembad. De cottages zijn ruim maar missen wel een beetje uitstraling en karakter. Een, wat wij vinden, minpuntje, is dat ze geen direct zicht hebben op de waterput (zelfs wat ingesloten zitten). Grote voordeel is natuurlijk dat bezoekers die er overnachten, reeds in het nationaal park zijn en dus de primeur hebben om dagelijks bij zonsopgang er meteen te kunnen op uittrekken om wild te gaan observeren of 's avonds bij de waterput de dieren kunnen waarnemen.

Wanneer je in Etosha zelf overnacht in één van de kampen, hou er dan wel rekening mee dat de service wat te wensen overlaat daar dit uitgebaat wordt door de overheid en het enthousiasme van het personeel soms ver te zoeken is. Ook de kwaliteit van de maaltijden laat te wensen over. Indien je dit niet zo belangrijk vindt en je vooral op zoek bent om te midden de natuur in het wildpark zelf te overnachten, waar je ook 's avonds naar de verlichte waterput kan gaan kijken, dan ben je hier zeker op het goede adres! Wens je een goede service en betere kwaliteit van accommodatie, kan je beter opteren voor een lodge buiten het park.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kindertarief aan 50% is geldig tussen 6 en 12 jaar (onder 6 jaar gratis bij twee volwassenen op de kamer)

Maaltijden 2023/2024:
- Ontbijt (continental): 90 N$/pp
- Ontbijt (full English): 180 N$/pp
- Lunch: 260 N$/pp
- Dinner: 300 N$/pp

Activiteiten 2023/2024:
- Game drive (voor- of namiddag): 735 N$/pp
- Night drive: 845 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid ZwembadBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningRookverbodKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

WildNationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Ligging top in Etosha

Tars Dutre & Stefanie Janssens (24-06-2024)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in