GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Phophonyane Falls EcoLodge

9kamers/units
Swaziland | Hhohho regio | Piggs Peak Swazi eigenaar/uitbater(s): William Khumalo
645.99 m | Lat:S 25° 53' 52" Long: E 31° 17' 42" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Phophonyane Falls Lodge is gelegen in een van de meest dramatisch gevormde berglandschappen in Swaziland. Hier ben je omringd door enorme bossen en kan je genieten van het zien van tal van watervallen en de rust die het gebied uitstraalt. Zelf noemen ze het 'Peace, Privacy, Paradise, en geef ze eens ongelijk. De tropische tuin is op zijn zachtst uitgedrukt groot en telt tal van natuurlijke riviertjes die er doorheen stromen. Het is hier dat de accommodaties zijn ondergebracht. In totaal hebben 28 gasten de keuze uit verschillende type van accommodatie. Zo zijn er de Luxe authentieke Beehives (met prachtig zicht) of de self catering Cotagges die uitgerust zijn met een eigen ingerichte keuken. Verder zijn er ook de Safari Tents voor wie het allemaal wat avontuurlijker mag zijn. Honger ga je alvast niet leiden in Phophonyane Falls Lodge, want het Driftwood Restaurant biedt heerlijke maaltijden aan democratische prijzen, die gepaard kunnen gaan met uitstekende Zuid-Afrikaanse wijnen. Het domein van 600 hectare is een waar vogelparadijs, met niet minder dan 240 vogelsoorten die hier voorkomen. Met wat geluk zie je ook antilopen, zoals de duiker of de bushbuck.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

- Inkomgeld is niet inbegrepen.
- Tijdens lange weekends en schoolvakantie zijn de tarieven op aanvraag.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid ZwembadFaxCopy

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Swaziland te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Een absolute verrassing eens je er bent. Ruime opgezette en weelderige tuin. Huisje (Beehive) erg leuk wel wat kleiner dan we steeds gewend waren maar zeer charmant en comfortabel genoeg.

Tony Stuy & Erick Berendhuysen (01-02-2017)

onze accommodatiesin Piggs Peak (2)

Sinds 1 februari 2013 geldt er in Swaziland een zogenaamde Bed Levy. Deze kost 7.5 rand/bed (-25,00 €) en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen