GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Okaukuejo

97kamers/units
Namibie | Oshikoto | Etosha East Namibische eigenaar/uitbater(s): Namibian Wildlife Resort
1111.98 m | Lat:S 19° 10' 43" Long: E 15° 55' 10" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Okaukuejo, buiten Dolomite Camp gerekend, is ongetwijfeld (en terecht) het meest populaire kamp dat centraal gelegen is in het Etosha Nationaal Park, opgericht in 1955. Het is meteen ook het grootste kamp en dat merk je, niet alleen aan de vele opties aan accommodatietypes, zoals bijvoorbeeld rondavels en cottages voor zowel kleine als grote gezinnen, maar ook omdat er een grote kampeerruimte voorzien is. Verder heeft dit kamp een groot zwembad, een a la carte restaurant met groot terras, een benzinestation, een winkeltje en een postkantoor.

Alle accommodaties werden in 2007 volledig verbouwd, zowel de kamers als de badkamers werden in een nieuw jasje gestoken. Okaukuejo kan hierdoor zeker concurreren met de grotere lodges net buiten het nationaal park, met als grote voordeel dat bezoekers die er overnachten meteen de primeur hebben, wanneer ze 's ochtends vanaf zonsopgang er op uit kunnen trekken om wild te gaan observeren. De locatie is zonder meer schitterend, vlak bij een waterput, die nota bene zeer geliefd is bij allerlei diersoorten en vogels en die 's avonds verlicht is om zo ook nachtdieren te kunnen zien.

Wie kiest om te overnachten in Okaukuejo, reserveert best een plaatsje in een van de Waterhole accommodaties, deze hebben meer privacy en zijn zeer ruim. Verder kan er ook geopteerd worden voor zogenaamde A en B units. A staat voor een standaard kamer. Deze zijn niet heel groot maar netjes verzorgd. De B-units zijn zeer ruim. Enige minpuntje is dat de A en B accommodatie niet echt veel privacy heeft en geen zicht op de waterput, niettemin hoef je je geen zorgen te maken over de netheid van de kamers, want dat is prima in orde. Okaukuejo is een groot kamp, maar een absolute aanrader. De lodges die buiten Etosha liggen zijn eveneens gericht op grotere groepen, dus hierin verschilt het kamp niet. Eens je op verkenning gaat binnen het nationaal park, merk je niet eens dat er veel volk vertoeft. 

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2023

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kindertarief aan 50% is geldig tussen 6 en 12 jaar (onder 6 jaar gratis bij twee volwassenen op de kamer)

Maaltijden 2023:

- Ontbijt (continental): 90 N$/pp
- Ontbijt (full English): 180 N$/pp
- Lunch: 260 N$/pp
- Dinner: 300 N$/pp

Activiteiten 2023:
- Rit door de natuur (voor- of namiddag): 695 N$/pp
- Avond gamedrive per open voertuig: 800 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid ZwembadBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

RookverbodKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Goed gelegen, helaas was geen waterfront bungalow meer beschikbaar. Prachtige waterhole.

Mr & Mrs Stollenwerk-Gregorius (25-09-2022)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in