GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Okaukuejo

97kamers/units
Namibie | Oshikoto | Etosha East Namibische eigenaar/uitbater(s): Namibian Wildlife Resort
1111.98 m | Lat:S 19° 10' 43" Long: E 15° 55' 10" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer

Okaukuejo is ongetwijfeld (en terecht) het meest populaire kamp dat centraal gelegen is in het Etosha Nationaal Park, opgericht in 1955. Het is meteen ook het grootste kamp en dat merk je, niet alleen aan de vele opties aan accommodatietypes, zoals bijvoorbeeld rondavels en cottages voor zowel kleine als grote gezinnen, maar ook omdat er een grote kampeerruimte voorzien is. Verder heeft dit kamp een groot zwembad, een a la carte restaurant met groot terras, een benzinestation, een winkeltje en een postkantoor.

Alle accommodaties werden in 2007 volledig verbouwd, zowel de kamers als de badkamers werden in een nieuw jasje gestoken, maar naar alle eerlijkheid zijn ze toe aan een nieuwe upgrade. Het grote voordeel om in Okaukuejo te overnachten, is dat je meteen de primeur hebt, wanneer je 's ochtends vanaf zonsopgang er op uit kan trekken om wild te gaan observeren. De locatie is zonder meer schitterend, vlak bij een waterput, die nota bene zeer geliefd is bij allerlei diersoorten en vogels en die 's avonds verlicht is om zo ook nachtdieren te kunnen zien.

Wie kiest om te overnachten in Okaukuejo, reserveert best een plaatsje in een van de Waterhole accommodaties, deze hebben meer privacy en zijn zeer ruim, maar komen wel tegen een prijskaartje. Verder kan er ook geopteerd worden voor zogenaamde A en B units. A staat voor een standaard kamer. Deze zijn niet heel groot maar goed indien je maar een nacht verblijft. De B-units zijn ruimer, maar beide kamertypes bieden minder privacy. Dan zijn er ook nog de gewone rondavels die allemaal naast elkaar gelegen zijn en slechts een korte wandeling van de waterput. 

Wanneer je in Etosha zelf overnacht in één van de kampen, hou er dan wel rekening mee dat de service wat te wensen overlaat daar dit uitgebaat wordt door de overheid en het enthousiasme van het personeel soms ver te zoeken is. Ook de kwaliteit van de maaltijden laat te wensen over. Indien je dit niet zo belangrijk vindt en je vooral op zoek bent om te midden de natuur in het wildpark zelf te overnachten, waar je ook 's avonds naar de verlichte waterput kan gaan kijken, dan ben je hier zeker op het goede adres! Wens je een goede service en betere kwaliteit van accommodatie, kan je beter opteren voor een lodge buiten het park.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kindertarief aan 50% is geldig tussen 6 en 12 jaar (onder 6 jaar gratis bij twee volwassenen op de kamer)

Maaltijden 2023/2024:

- Ontbijt (continental): 90 N$/pp
- Ontbijt (full English): 180 N$/pp
- Lunch: 260 N$/pp
- Dinner: 300 N$/pp

Activiteiten 2023/2024:
- Game drive (voor- of namiddag): 735 N$/pp
- Night drive: 845 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid ZwembadBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

RookverbodKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Schitterend gelegen aan de drinkplaats bij de waterholes.

Hans Craanen & Janet de Jongh (14-02-2024)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in