GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Oyster Bay Lodge

4 14kamers/units
Zuid-Afrika | Sunshine Coast | Oyster Bay Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Hanri Koekemoer en Jacques Benadie
29.76 m | Lat:S 34° 9' 52" Long: E 24° 37' 57" check-in: 14:00 / check-out: 10:30
Reserveer
Er zijn zo van die plekjes om bij weg te dromen, laat nu net Oyster Bay Lodge er zo eentje zijn. Een lodge met spectaculair privéstrand, gelegen op een domein van 235 hectare ongerepte natuur. Het strand is maar liefst 3,5 kilometer en in privébezit en gelegen in een schilderachtige omgeving van duinen, bossen, rivierdelta's, stranden, moerassen, lagunes, en is de thuisbasis van zwervende paarden en een paradijs voor vogelliefhebbers. De lodge heeft zes gezellige kamers, een intiem restaurant met een uitstekende keuken, een lounge en een bar met zicht over de Indische Oceaan. De vrijstaande chalets hebben een eigen veranda met open zicht op de zee, een lounge met open haard, vloerverwarming, een kitchenette en een open badkamer.

Activiteiten vanuit Oyster Bay Lodge onder andere: (ter plaatse te boeken)

Paardrijden: Verken het reservaat en privéstrand op de rug van een van onze paarden. Zelfs diegenen die nog nooit hebben paardgereden, kunnen genieten van deze unieke ervaring. Een ervaren gids begeleidt u door de duinen en het fynbos. De meer ervaren rijder kan galopperen langs het idyllische strand.

Duinensafari: Ontspannen en genieten van een rit door onze moerassen, lagunes, bossen en fynbos. Het observeren van vogels, walvissen spotten, of een zonsondergang en nachtsafari, zijn slechts enkele hoogtepunten van onze Duinensafari.

Mountainbiken: Een echte uitdaging! Verken 235 ha natuur op een mountainbike. Rijden over duinen, door de rivier en op het strand. Een goede gezondheid en conditie is nodig!

Vissen: U kunt vissen vanop het strand of vanop de rotsen op loopafstand van de lodge. Breng je eigen visgerei mee en vang zelf een Kaapse Zalm.

Diepzeevissen: Voor de meer avontuurlijke bezoekers kunnen we diepzeevissen op een catamaran op de Indische Oceaan organiseren.

Wandelen: Er zijn vier verschillende wandelroutes in het kustreservaat. Alle wandelpaden zijn gemarkeerd met verschillende kleuren en variëren van 3 tot 7,5 km. Adem de frisse lucht van het fynbos in en luister naar de geluiden van de natuur en de verscheidenheid aan vogels.

Zwemmen: Probeer het hoofd boven water te houden in de golven van de Indische Oceaan, maar wees voorzichtig want hier is een sterke stroming, dus ga niet te ver! Na een verfrissende duik in de zee, genieten van een echte duik in het zoetwaterzwembad terwijl u nog een mooi kleurtje opdoet.

Picknicken: U kunt genieten van een picknick op een van de uitzichtplaatsen. De vriendelijke medewerkers zullen met veel plezier een heerlijke picknickmand voor u bereiden. Laat hen enkel weten waar en wanneer u de mand wenst en een van onze ervaren gidsen zal de mand te paard brengen!

Activity Package: Het kustarrangement bestaat uit 3 overnachtingen op basis van logies en ontbijt, bij het diner bij aankomst, een picknicklunch per paard, een activiteit (een rit per paard of een duinsafari) en u hebt onbeperkt toegang tot de wandelpaden. Houd er rekening mee dat sommige activiteiten in de pakketten plaatsvinden indien het weer het toelaat. "De ultieme strandervaring" 3 overnachtingen op basis van logies en ontbijt, diner bij aankomst, picknicklunch aan kustreservaat, Strandrit met ervaren gids of Beach Dune Safari met snackstop, onbeperkte toegang tot wandelpaden en privéstrand. De all-inclusive optie biedt ontbijt, lunch, diner, 1 gratis activiteit per persoon per dag, evenals onbeperkte drankjes terwijl u ter plaatse bent. De activiteiten in bovenstaande pakketten zijn weersafhankelijk.

Opmerking: In december en januari geldt een minimum van 2 nachten
Kinderen jonger dan 2 jaar verblijven gratis in een comfortabele kamer of in een luxe chalet, mits vergezeld door 2 volwassenen. Kosten voor maaltijden of extra's kunnen direct worden verrekend. Kinderen tussen 2 en 12 jaar aan 50%, maar avondmaal en activiteiten worden volgens het volwassenentarief aangerekend.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

VentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedBerg(en) Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Heel goed, maar wel wat commercieel. Door afgelegen ligging was je wat aangewezen op het aanbod van het huis en daar maakte men wel stevig gebruik van.Toevallig hadden we daar één van onze twee slechtweerdagen....

Willy De Reydt & Rita Feraille (10-03-2014)

onze accommodatiesin Oyster Bay (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in