GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Buffelsdrift Game Lodge

4 25kamers/units
Zuid-Afrika | Route 62 | Oudtshoorn Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Andries van Shalkwyck
394.73 m | Lat:S 33° 31' 42" Long: E 22° 14' 45" check-in: 14:30 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Buffelsdrift Game Lodge is gelegen aan de uitlopers van de beroemde Swartbergen in de Cango Vallei. Typerend voor deze regio is het bushveld, een weelderige vegetatie te midden de Kleine Karoo. De lokale dam is een toevluchtsoord voor meer dan 217 vogelsoorten en is liefst 5 hectare groot. Bij de dam bevinden zich de tenten, al dan niet met direct zicht op het water, of op het gebergte. Ook het hoofdgebouw, met een indrukwekkend open restaurant en groot zonnedek, heeft dit prachtige uitzicht. De keuken staat gekend voor typische landelijke Karoo kost. Het mogen dan wel geen culinaire hoogstandjes zijn, toch is de keuken prijs/kwaliteit heel correct. Op het domein kan je olifant, buffel, neushoorn, giraf, nijlpaard en vele antilopensoorten waarnemen. De lodge opende haar deuren in 2005 en beschikt over 25 luxe tenten onder canvas, die van alle comfort zijn voorzien. Er worden verschillende pakketten aangeboden van een standaard kamer en ontbijt tot een volledige formule met gamedrives, alsook interactie met olifanten. Tijdens de bush safari (gamedrives), kan je de echte Karoo vegetatie bewonderen in open safarivoertuigen, onder begeleiding van een ervaren ranger. De brede waaier aan dieren omvat onder andere nijlpaard, olifant, giraf, eland, zebra, buffel, neushoorn, springbok en nog veel meer. De duur van deze bush safari's is een tweetal uur. Ongeveer halverwege de safari, is er een koffiepauze bij een van de mooie uitkijkpunten. Deze bieden een prachtig panoramisch uitzicht over de omgeving en de Swartbergen. Verder kan je bij Buffelsdrift Game Lodge ook een meerkat excursie reserveren, beter gekend als de schattige stokstaartjes. Deze excursie vindt 's ochtends plaats en duurt ongeveer een kleine drie uur (in de winter van 7:30 en de zomer van 5:30). Best wel tijdig vooraf te boeken. De ranger ontmoet je dan bij de Lookout Lounge terwijl je van een warm drankje kan genieten met rusks. Daarna ga je met open terreinwagen naar de dieren toe en krijg je alles te weten over deze unieke dierensoort.
Opmerking:
Two day package:lunch, namiddag bush safari (2u), avondmaal, overnachting,ontbijt, 2 activiteiten (keuze uit Cango caves, Cango Struisvogelboerderij, Cango Wild Life Ranch, wijnproeverij), lunch, elephant feeding experience, avondmaal, overnachting,ochtend bush safari (2u), ontbijt.
Kinderen 0-3 jaar verblijven gratis bij 2 volwassenen op de kamer.
Kinderen 4-12 jaar= kindertarief indien ze de kamer delen met 2 volw.

Prijzen van de Spa@Buffelsdrift op aanvraag

Bush Safari: 1 oktober - 30 april
07:00 en 17:00 Voor wie overnacht
09:00 en 15:00 Dagbezoekers

Bush Safari: mei en september
09:00 en 16:00 Voor wie overnacht
09:00 en 15:00 Dagbezoekers

Bush Safari: 1 juni - 31 augustus
09:00 en 15:00 Voor zowel dagbezoekers als diegene die overnacht
Meerkat excursies zijn vooraf te reserveren, maximum 10 gasten per keer en kinderen +8 jaar welkom.

Activiteiten:

- Bush safari: volwassen betalen 50 rand/pp en kinderen betalen 325 rand/pp
- Nightdrive: volwassen betalen 650 rand/pp en kinderen betalen 325 rand/pp
- Meerkat safari: volwassen betalen 775 rand/pp en kinderen betalen 390 rand/pp
- Cheetah ervaring: 1245 rand/pp (min 2 gasten) 
- Heritage natuur wandeling: 1010 rand/pp (min 2 gasten, en geen kinderen onder 12 jaar)
- Leeuw voeden ervaring: volwassen betalen 650 rand/pp en kinderen betalen 325 rand/pp
- Olifanten ervaring: volwassen betalen 430 rand/pp en kinderen betalen 215 rand/pp
- Olifanten observatie: volwassen betalen 970 rand/pp en kinderen betalen 485 rand/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiGamedrive(s)Creditcard faciliteitenParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWildGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Een droomlocatie dat je niet mag missen. Nette superdeluxe tenten met alle confort. Een superlekker restaurant. Als we konden waren we hier langer gebleven. We wilden hier niet meer weg.

Mr/s Ryckmans/Michiels & Mr/s Coppens/Billens (Pauwels I) (13-10-2017)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in