GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ivory Tree Game Lodge

67kamers/units
Zuid-Afrika | Sun City | Pilanesberg Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Aha
1187.26 m | Lat:S 25° 11' 8" Long: E 27° 8' 39" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Ivory Tree Game Lodge is gesitueerd in het noordoostelijke deel van het beroemde Pilanesberg Nationaal Park, vlakbij Bakgatla Poort. Onder de faciliteiten behoren onder andere een prachtig zwembad, een traditionele boma (waar het avondmaal wordt geserveerd bij het kampvuur, onder een overweldigende sterrenhemel), een ontvangstruimte en souvenirshop. De lodge telt 68 Suites in cottage stijl. De cottages zijn zeer ruim en beschikken over al het nodige comfort. De kamers zijn ruim en werden met Afrikaanse tinten gedecoreerd. Het ontbreekt de gasten hier aan niets. Het voltallige personeel zorgt er te allen tijde voor dat een bezoek aan het domein een blijvende herinnering wordt. Gasten kunnen genieten van gratis draadloos internet.

Pilanesberg Nationaal Park ligt vlak in de buurt van Sun City. Met haar 55.000 hectare is het best geen klein parkje te noemen, gelegen in de Noord-West provincie op 12 km van Sun City en op ongeveer een 190 km van Johannesburg. Dit gebied is volledig malariavrij. Pilanesberg is een van de grootste vulkanische gebieden ter wereld die 1.300 miljoen jaar geleden zijn ontstaan na een vulkanisch leven van een miljoen jaar. Geologisch is het derhalve een zeer interessant gebied. Dit natuurgebied werd verkregen in 1969 en na het nodige onderzoek werd het park geopend op 8 december 1979. Alle inwoners met hun toebehoren werden verwijderd. Windmolens, mijnbouw voorzieningen, huizen en hekwerken werden eveneens verwijderd, evenals vegetatie die er niet thuishoorde. Inheemse planten kwamen er voor in de plaats. Het grote gebied werd omheind en de operatie Genesis kon beginnen. De grootste wildverplaatsing ter wereld stond op het punt te beginnen. Niet minder dan 5.957 dieren in 19 verschillende soorten werden in het nieuwe park ondergebracht, waaronder 50 olifanten, 1937 impala’s en 19 bedreigde zwarte neushoorns. Vandaag de dag kent Pilanesberg Nationaal Park een zeer grote aantrekkingskracht en behoort het tot de top van beste parken om wild te observeren.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

- In de prijs van de accommodatie zijn alle maaltijden en 2 gamedrives in open jeep met ranger, inbegrepen. Dranken zijn afzonderlijk te betalen. 
- De lodge behoudt het recht om tarieven aan te passen als het gaat om weekends of piekperiodes. De conservation fee is niet in de prijs inbegrepen, en ter plekke te betalen: 180 rand/pp. 
- Wie een privaat voertuig wenst op de gamedrive (bijvoorbeeld ouders met kinderen of een kleine groep) kan dit best vooraf aanvragen, prijs 7275 rand extra per gamedrive/voertuig
Kinderen: 
- Kinderen onder de 6 jaar mogen niet op gamedrive.
- Standard rooms: max. 2 volwassenenen Luxury Suites: max 2 volwassenen en 1 kind onder 12 jaar
- Family Suite: max. 2 volwassenen en 2 kinderen onder 12. 
- Executive Suite: max. 2 volwassenen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in